Monday, May 6, 2013

EShop ~ Tudung Bawal Habibah

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

Apa khabar semua? Kami kembali dengan menyajikan pelbagai koleksi Tudung Bawal kami lagi. Kami cuba update berperingkat kerana masa amat terhad pada kami kini. Maklumlah, kami perlu tumpukan kepada 2 business sekaligus! Tapi kami tidak mengeluh malah sentiasa bersemangat untuk terus memberikan yang terbaik untuk korang semua...

Ramai orang telah membuat peniagaan tudung online ni tapi kami yakin dengan produk kami. Agak lama untuk memilih fabrik & corak supaya ianya memadai dengan tahap yang kami mahukan! Apa kelebihan Produk Tudung Bawal kami?
  • Mempunyai 2 hingga 5 tone warna tetapi & kami menjualnya dengan 1 harga sahaja! ~harga minimum, bukannya maximum!~
  •  Terdiri dari fabrik yang lembut & mudah di bentuk serta tahan lasak & berkualiti tinggi.
  • Pemilihan kain yang sejuk & tidak memerangkap suhu panas! 
  • Sepasang brooch akan di beri secara PERCUMA apabila korang membeli Tudung Bawal bagi setiap sehelai. ~gempak tak?!!!!~ 
Tudung Bawal Habibah
Pada kali ini, kami memperkenalkan Tudung Bawal Habibah. Di mana Habibah mempunyai maksudnya yang tersendiri iaitu 'sweetheart'!!! Kami sukakan maksudnya. Bukan nama kita sahaja memerlukan maksud yang baik-baik malah nama benda di sekeliling kita juga memerlukannya.
Corak di tepi Tudung Bawal Habibah
Kod : BWL 100513
Harga : RM 30.00 sahaja (termasuk caj penghantaran)
Status : OUT OF STOCK

Corak di tepi Tudung Bawal Habibah
Kod : BWL 110513
Harga : RM 30.00 sahaja (termasuk caj penghantaran)
Status : AVAILABLE

Corak di tepi Tudung Bawal Habibah
Kod : BWL 110513
Harga : RM 30.00 sahaja (termasuk caj penghantaran)
Status : OUT OF STOCK

 PERHATIAN!!!!
~ Sepertimana kami telah inform kepada korang semua, kami dengan berbesar hati menyediakan FREE GIFT sebagai tanda ingatan & terima kasih atas sokongan korang selama ini.
~ Bagi setiap helai Tudung Bawal yang korang beli dari kami, korang akan turut menerima sepasang BROOCH istimewa ini!
~ Ianya terdiri daripada 2 warna iaitu MERAH HATI & PUTIH PINK... So, korang boleh pilih salah satu daripadanya (^_^)
Brooch Bunga
Kod : BR 010513
Harga : RM 2.00/unit  Free Gift!

Grab peluang ini sekarang! InsyaAllah kami akan cuba tambahkan lagi koleksi Tudung Bawal kami. (^_^)
Jika korang ada sebarang pertanyaan, sila contact kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui FB, page & juga ruangan komen di blog ini.
Jika korang berminat untuk shopping bersama kami, terus isi detail korang di ORDER FORM kami...

enjoy shopping & crafting with us...

2 comments :

  1. Wah..dah tambah produk ye. Saiz tudung bawal ni besar macam mana ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, modal dah cukup sbb tu start jual tudung balik... (^_^) Tudung bawal ni 1 meter x 1 meter...kami mmg xkan ambil yg singkat...klu pakai tudung singkat2 mcm xpyg pakai tudung kan...tapi Ainim jangan risau, saiz ni mmg tutup abis blkg & dada...
      Kalau nk order, just let me know =)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)