Monday, April 7, 2014

Keychain Hadiah Tanda Ingatan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Rindunya nak update Blog ni. Sehari ke sehari kami terpaksa menangguh niat untuk update Blog sebab komitmen bagi menyiapkan tempahan customer kami perlu di utamakan. Semua kerja ada due date kan??? Alhamdulillah, pagi-pagi ni kami cuba curi masa untuk update Blog. Lagipun still banyak lagi koleksi kami yang masih belum di masukkan dalam entry kami... Erm...jangan marah ek...

Kami mulakan entry pada Bulan April 2014 ini dengan koleksi Keychain kami. Design keychain kami ini memang popular sangat-sangat!!! (chewah...bangga nampak!) Bukannya kami nak banggakan diri tapi Alhamdulillah, rating untuk tempahan keychain design ini memang terbaik! Rezeki dari-Nya... Siapalah kita untuk mempersoalkannya kan???
 
Still in progress!! Just tinggal nak jahit & masukkan fiber serta keychain ring. Cantikkan kalau dah susun banyak-banyak macam ni...

Inilah koleksi keychain LoVe kami (^_^) Semuanya adalah tempahan dari Ayuni (FB : Ayuni Yusoff ). Dia tidak meletakkan banyak syarat, cuma mahukan keychain LoVe ini & di jahitkan dengan tulisan LPNS. Keychain ini hendak di hadiahkan kepada rakan-rakan ofisnya...

Kod : KC010414
Keychain LoVe
Warna : Cream + Pink
Tulisan : LPNS (Brown)

 Kod : KC020414
Keychain LoVe
Warna : Cream + Maroon
Tulisan : LPNS (Brown)

 Kod : KC030414
Keychain LoVe
Warna : Pink + Gold
Tulisan : LPNS (Yellow)

 Kod : KC040414
Keychain LoVe
Warna : Yellow +Blue
Tulisan : LPNS (Turqoise)

Kod : KC050414
Keychain LoVe
Warna : Soft Brown + Green
Tulisan : LPNS (Baby Blue)

 Kod : KC060414
Keychain LoVe
Warna : Purple + Red
Tulisan : LPNS (Yellow Orange)

 Kod : KC070414
Keychain LoVe
Warna : Purple + Green
Tulisan : LPNS (Yellow Orange)

Kod : KC080414
Keychain LoVe
Warna : Yellow + Black
Tulisan : LPNS (Turqoise)

 Kod : KC090414
Keychain LoVe
Warna : Red + White
Tulisan : LPNS (Green Apple)

 Kod : KC100414
Keychain LoVe
Warna : Red + Grey
Tulisan : LPNS (Green Apple)

 Kod : KC110414
Keychain LoVe
Warna : Red + Baby Blue
Tulisan : LPNS (Soft Orange)

 Kod : KC120414
Keychain LoVe
Warna : Soft Brown + Brown
Tulisan : LPNS (Turqoise)

Kod : KC130414
Keychain LoVe
Warna : Pink + Purple
 Tulisan : LPNS (Black)
 
Kod : KC140414
Keychain LoVe
Warna : Pink + Brown 
Tulisan : LPNS (Black)

Kod : KC150414
Keychain LoVe
Warna : Yellow + Turqoise
Tulisan : LPNS (Dark Purple)

Walaupun semuanya sama iaitu Keychain Love tapi kami cuba pelbagaikan dengan mainan warna supaya keunikan & menyerlahnya keychain ini terutamanya di bahagian Love kecil serta tulisan LPNS. Hiasan bunga kristal sebagai pelengkap kepada keychain ini.

Jika korang berminat untuk membuat tempahan koleksi Felt Craft dari kami, just PM kami di page QasehMuslimah-Munirah atau isi Order Form kami di blog ini. Boleh juga terus email kami. Insya Allah kami akan cuba reply dalam masa 24jam.

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa bersama-sama kami...
enjoy shopping & crafting with us....

6 comments :

  1. Cantik padanan warna love tu :)

    ReplyDelete
  2. ni tempahan customer dari syarikat ke munirah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap...dr syarikat LPNS... Alhamdulillah sy banyak terima tempahan utk syarikat & IPTA tahun ni...
      Ada yg nak bg doorgift & ada gak yg wat utk jualan... (^_^)

      Delete
  3. Assalam...

    cantik2 crart tu...ada buat tempahan ya..?
    Terima kasih singgah ke teratak bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkmslm bunda,
      terima kasih...yeap, sy ambil tempahan... (^_^)
      terima kasih juga luangkn masa singgah di Blog sy...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)