Wednesday, July 9, 2014

Homemade Popia Mini.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Selamat Berpuasa semua... Maaf kerana lambat ucapkan pada korang semua. Kami memang super duper busy sepanjang Bulan Ramadhan ni. Mana nak ngadap menjahit lagi... Nak ngadap siapkan agar-agar, packing serunding & Homemade popia mini kami lagi...

Sebut tentang Popia Mini, so pada kesempatan yang ada ni kami nak promote HOMEMADE POPIA MINI keluaran kami... 100% homemade!!! Kami sendiri gulung, goreng & packing! Memang kerja yang agak memenatkan badan & remeh tapi Alhamdulillah kami happy apabila mendapat respond yang positif dari customer kami. Siap ada repeat order lagi tau!!!

Homemade Popia Mini Nestum.
Berat : 500 gram
Harga : RM 15.00/Balang (excluding postage fee)

Homemade Popia Mini Serunding Ikan.
Berat : 500 gram
Harga : RM 15.00/Balang (excluding postage fee)

Ini dia Popia Mini keluaran kami... Insya Allah terbaik dari ladang! Untuk tempahan hanya di buka sehingga minggu ke 2 Ramadhan ni. So, pada minggu ke 3 kami dah boleh start packing & get ready untuk pos kepada customer yang membuat tempahan. Sambil-sambil tu kami pun hendak tumpukan kepada Ramadhan juga serta siapkan kuih raya untuk family... (^_^)

Sebarang tempahan boleh PM kami sekarang. Jangan lupa juga, tempahan untuk SERUNDING IKAN & DAGING juga di buka.

1) Serunding Ikan : RM 6.00/Bekas (100 Gram)
2) Serunding Daging : RM 8.00/Bekas (100 Gram)

Terima kasih kerana sudi luangkan masa korang membaca entry kami pada kali ini...
enjoy shopping & crafting with us...

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)