Monday, August 18, 2014

HEADBAND for My Little Princess...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Rindunya hendak update tentang koleksi HEADBAND kami ni. Tapi nak buat macam mana, terpaksa tangguh dari hari ke hari sebab masa tu memang tak cukup. Kalau update tentang HEADBAND, kami mesti tersenyum panjang!! Suka tengok bila baby girl bergaya dengan HEADBAND masing-masing. Satu kepuasan kepada kami...

Pagi ni selepas siapkan WorkOrder/Invoice customer, kami curi masa sikit untuk update Blog kesayangan kami ni. Blog ini ibarat kedai/galeri alam maya kami... Chewaaaahhhhh!!!! (^_^) Sebelum tu jom kita jenguk gambar baby ni sikit...
Comey tak??? <sila abaikan gambar makanan yang best tu!!! hehehehe> sukanya tengok baby Fiya... Ada banyak lagi gambar-gambar Baby Fiya dalam FB Mamanya... Mamanya adalah customer tetap kami. Sentiasa repeat order dari kami terutamanya Koleksi HEADBAND. Ini link FB Mama Baby Fiya : Iey Ka

Okey, sekarang kami nak share dengan korang koleksi HEADBAND kami yang dah selamat sampai ke tangan Mama Iey Ka & Baby Fiya... Jom kita terjah..
Koleksi : Headband.
Kod : HB010814
Tulisan : DHIYA (Light Pink + Dark Purple)
Hiasan : Bunga Melur (Purple) + Bunga Mawar (Light Pink)
Getah Headband : Smokey Pink
 
Koleksi : Headband.
Kod : HB020814
Tulisan : DHIYA (Colourfull + White)
Hiasan : Bunga Mawar (Baby Blue, Pink, Light Brown)
Getah Headband : Yellow
 
Koleksi : Headband.
Kod : HB030814
Hiasan : Bunga Melur (Black + Orange) + Purple Button
Getah Headband : Orange
 
Koleksi : Headband.
Kod : HB040814
Hiasan : Bunga Mawar (Purple, Baby Blue, Grey)
Getah Headband : Purple
 
Koleksi : Headband.
Kod : HB050814
Hiasan : Ribbon Spin (Dark Blue + White)
Getah Headband : Blue

Inilah antara koleksi Headband kami. Insya Allah ada kelapangan, nanti kami akan update lagi. Jika korang berminat untuk membuat tempahan, boleh hubungi kami melalui :
  • ORDER FORM di bahagian paling bawah dalam Blog ni.
  • Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  • Page kami di QasehMuslimah.Munirah
  • WhatsApp kami di 011-24274941
Sebelum kita tutup cerita, jom hilangkan stress kita dengan tengok gambar baby Fiya lagiiii....
Thanks sebab sudi luangkan masa korang mambaca entry kami ni...
enjoy shopping & crafting with us...

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)