Enjoy shopping & crafting with us..

Saturday, May 19, 2018

GiveAway Ramadhan by QasehMuslimah-Munirah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua? Di harap demam PRU14 sudah habis & selesai. Sebenarnya kami runsing juga hari-hari bercakap tentang PRU14... Masing-masing ada pendapat dan kepentingan sendiri. Memang tak akan dapat memuaskan hati semua pihak kan? 

Tapi kali ni kita nak borak tentang Pilihanraya Ramadhan pula... Rasanya lebih baik kan? Lagipun bulan Ramadhan ni kita harus sambut dengan penuh semangat & meriah! Betul tak? 

So, apa kata sempena menyambut Bulan RAMADHAN ni, kita buat GiveAway sikit. Kami nak tawarkan 2 hadiah GiveAway kepada sahabat yang sudi join GiveAway kami. Tiada sponsor!!! Siap original handmake dari kami tau. 



Syarat-syarat nya? 
SENANG SANGATTTTTTT...!!!!! 

1) FOLLOW BLOG :- 
QasehMuslimah-Munirah
MyNewBlogger

2) FOLLOW IG :-
eira_eppy
byqmm

3) LIKE & FOLLOW PAGE FB :-
Munirah Mustafar
QMMWardrobe
QasehMuslimah-Munirah

4) Buat 1 entry tentang GIVEAWAY kami ni dimana tajuk nya 
"GiveAway Ramadhan by QasehMuslimah-Munirah"

5) Jangan lupe TAQ BLOG KAMI di BLOG, FACEBOOK & INSTAGRAM. 
(pemilihan pemenang bergantung kepada bilangan LIKE & SHARE friend korang juga)

6) Lastly, masukkan LINK korang di ruangan komen kami.  

TARIKH TUTUP : 31 MAY 2018

Hadiah nya : 2 unit MINI PILLOW FELT CRAFT dari QMM WARDROBE

Sambil-sambil kita join GIVEAWAY ni sambil-sambil kita tambah kenalan.

14 comments :

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. join yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhan-by-qasehmuslimah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...maaf lmbt reply..tgg keputusan pemenangnya Dari kami...

      Delete
  3. Terima kasih atas jemputan. Jika berkesempatan saya cuba join gak. Jgn sedih tau...

    ReplyDelete
  4. Hai, Yun Sing join ya~

    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhan-by-qasehmuslimah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...maaf lmbt reply..tgg keputusan pemenangnya Dari kami...

      Delete
  5. http://zafirahnazri.blogspot.my/2018/05/giveaway-ramadhan-by-qasehmuslimah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...maaf lmbt reply..tgg keputusan pemenangnya Dari kami...

      Delete
  6. saya join
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhan-by-qasehmuslimah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join...maaf lmbt reply..tgg keputusan pemenangnya Dari kami...

      Delete
  7. baru nak join.. tp dah tutup :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe...insya Allah ada rezeki kt jupe di giveaway yg lain

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)