Wednesday, July 17, 2013

Paper Clip Tempahan Sara Aihara.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Diharap semua follower, customer & umat Islam semua dapat berpuasa dengan penuh semangat & berbangga! Walaupun kami kurang sihat tapi still mencuba & bersemangat untuk terus berpuasa.. Alhamdulillah, DIA sentiasa membantu & bersama-sama hambaNya. Walaupun sakit tetapi itu adalah satu nikmat yang DIA turunkan kepada hamba-hambaNya. Iaitu melupuskan segala dosa-dosa kecil, menguji serta kurniakan pahala kepada kita.. So, kalau sakit jangan sekali-kali merungut.. InsyaAllah (^_^)

Entry hari ni still berkaitan dengan Paper Clip kami. Seperti yang korang sedia maklum, kami telah memilih 3 customer kami yang telah membuat tempahan Paper Clip dari kami semasa Promosi RM 1.00/pcs tempah hari. Nak masukkan semua, takut nanti korang bosan lak..hehheehehe.. Bagi yang terlepas entry-entry Paper Clip yang lepas boleh klik link di bawah ni :-

Tempahan pada kali ni agak berlainan sedikit kerana Sara (FB : Sara Aihara ) mahukan Paper Clip seperti ini...

Ini adalah deretan nama dalam family Sara. Sham adalah nama suaminya manakala Umairah adalah nama anaknya. So sweet kan??? Walaupun simple tapi penuh dengan 1001 makna & kasih sayang seorang Mama & Isteri...

Kami sengaja memilih gabungan warna ini kerana ianya nampak kuat, lembut & menarik! Seperti apa yang di tonjolkan oleh empunya nama, seorang wanita yang lemah lembut tetapi semangat & kasih sayangnya kepada family amat kuat!

Pemilihan warna pada kali ini pula menggambarkan warna hijau yang tenang serta warna ungu melambangkan perihatin. Semoga suami Sara menjadi seorang suami & ayah yang sentiasa tenang, cool serta perihatin... Amin...

Warna coklat pula seringkali di samakan dengan warna tanah. So, doa kami semoga Umairah sentiasa beringat walaupun sejauh & berjaya mana sekalipun namun dia tetap ingat akan tanah mana die berpijak.. Selalu ingat & setia kepada keluarganya.. Warna dark purple itu pula adalah warna lambang ketegasan... (^_^)

Ini pula adalah gambar yang telah di share oleh Sara kepada kami. Terima kasih banyak-banyak.. InsyaAllah nanti kita berurusan lagi...

Kepada korang semua, jika berminat dengan koleksi Paper Clip kami, boleh terus membuat tempahan menerusi ORDER FORM kami ataupun terus je PM kami. Nak guna saluran email qasehmuslimah.munirah@gmail.com pun boleh. Maklumlah selagi ada kemudahan, apa salahnya kita gunakan sebaiknya...

Untuk tempahan Paper Clip ni, harga still maintain RM 1.00/pcs TETAPI dengan syarat kuantiti pembelian minimum 10pcs & ke atas. Cukup murah & mudah... Special just for you...

Terima kasih kerana singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

2 comments :

  1. comel klip tu.hehehe..org tu memang tempah ikut nama dia ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, die tempah ikut nama die...cantik gak...klu Ainim nak tempah pun boleh...just let me know (^_^)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)