Thursday, August 15, 2013

Koleksi Keychain Tempahan Ika.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Sekarang ni masing-masing mesti masih dalam mood raya kan? Begitu juga kami tetapi kerja tetap perlu di teruskan! Tapi meriah Aidilfitri pada kali ini tercalar sedikit dengan kejadian kemalangan jalan raya melibatkan keluarga kami. Sepupu husband saya telah di jemput Ilahi. Walaupun kami semua masih lagi terkejut dengan kejadian tersebut tetapi kami semua redha & cuba untuk membantu wife & 2 orang anaknya. Mohon sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah...

Memang tidak dapat di nafikan, kebanyakan tempahan yang kami terima adalah keychain. Apa keistimewaan keychain kami??? Kalau korang nak tahu, buatlah tempahan sekarang.. InsyaAllah korang pasti berpuas hati 100% sepertimana customer kami yang lain.

Sebagai perkongsian kita hari ni (sebab lama sangat tak berkesempatan untuk update), kami paparkan tempahan keychain dari Ika yang telah kami siapkan. Dengan gabungan warna yang meriah & ceria serta di hiasi dengan blink blink... Jom terjah!!!!

 Inilah antara koleksi keychain kami yang siap sedia terbang terus kepada Ika...

Kod : KC 010813
Keychain W Love W

 Kod : KC 020813
Keychain Alia ~ Ajai

Kod : KC 030813
Keychain A Love N ~ N Love A

 Kod : KC 040813
Keychain Tiah ~ Smile

 Kod : KC 050813
Keychain Abang ~ Adik

Kod : KC 060813
Keychain Mizah ~ Pidot

 Kod : KC 070813
Keychain Bie ~ Mama

 Kod : KC 080813
Keychain R Love H ~ H Love R

Kod : KC 090813
Keychain Atirah ~ Love

 Kod : KC 100813
Keychain Husna ~ A.R.F

 Kod : KC 110813
Keychain Hamizah ~ Firdaus

Kod : KC 120813
Keychain Neeta ~ Sayuti


 Kod : KC 130813
Keychain Nizam ~ Neeta

 Kod : KC 140813
Keychain Lina ~ Salina

Kod : KC 150813
Keychain Hafiz ~ Husna

Ini antara koleksi keychain kami khas untuk customer tersayang! Walaupun ianya simple tapi yang penting kami kekalkan kualiti produk kami di tahap tertinggi. InsyaAllah korang semua pasti berpuas hati (^_^)

Jika korang berminat, boleh trs PM kami, email ataupun isi Order Form kami. Dalam masa 24 jam kami akan cuba reply..

enjoy crafting & shopping with us....

4 comments :

  1. comel sgt dgn warna yg menarik! nak 1 free (mata kelip-kelip) hihi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah boleh...buat tempahan skrg melebihi 20unit, kami dengan besar hati bagi FREE 1 unit (^_^)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih (^_^)
      nnt klu nak wat tempahan, just let me know...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)