Thursday, November 7, 2013

Tempahan Keychain dari Nazurah.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

1st entry untuk bulan November 2013... So, kami nak mulakan dengan tempahan keychain yang selamat kami siapkan & alhamdulillah selamat kami pos kepada empunya tuan. Amin...

Kami agak busy akhir bulan Oktober 2013 & November 2013 ni sebab kami telah menerima beberapa order untuk doorgift perkahwinan. Alhamdulillah rezeki ulang tahun kelahiran saya pada tahun ni. Rezeki dariNya yang tidak putus-putus walaupun tidaklah semewah mana. Kami tetap bersyukur....

Customer kami pada kali ini ialah Nazurah Jamal (FB: Nazurah Jamal ). Keychain yang di tempah oleh Nazurah memang unik & kami pun suka sangat-sangat! Sambil-sambil menjahit sambil-sambil kami planning untuk siapkan 1 pattern untuk kegunaan kami....hehehhehe... Mesti korang tertanya-tanya, camne lah bentuknya keychain kali ni... Jom terjah!!!!

Amacam??? Keychain Ikan Paus & Froggy...hehehehe...cute kan??? kami pun suka sangat-sangat... Confirm akan ada keychain untuk kami juga nanti...hehehehe...

Kod : KC011113
Keychain Ikan Paus yang comey ni kami jahitkan special untuk Nazurah! Bahagian depan keychain kami jahit dengan nama 'ANGAH' dan di bahagian belakang pula 'ADEQ'... Untuk tidak nampak kosong, kami jahitkan di bahagian belakang badan ikan paus 'Lots Of Love'... so sweet kan... Mata ikan paus ni membuatkan kami terus jatuh hati...

Kod : KC021113
Keychain Froggy ni pun comey sangat-sangat! Di bahagian depan kami jahitkan kepala froggy & nama 'ALIN' then di bahagian belakang kami jahitkan satu badan Froggy tengah suka hati berjalan... Memang cute sangat-sangat... Cukup sesuai untuk di jadikan hadiah kepada yang tersayang...

Alhamdulillah, siap sudah kedua-dua keychain ni. Bagi korang yang berminat, boleh terus hubungi kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com, FB serta page kami & juga melalui ORDER FORM kami di blog.

Jangan malu jangan segan. Insya Allah kami akan cuba respond message korang dalam masa 24 jam. Anyway, thanks semua kerana sudi luangkan masa membaca blog kami kali ni... Sayang korang sangat-sangat!

enjoy shopping & crafting with us....

2 comments :

  1. comellah

    Alhamdulillah...setiap tempahan customer tu memang rezekikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      alhamdulillah....rezeki dariNya yg xprnah putus....

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)