Thursday, May 21, 2015

Frame Deco buat sahabat

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer & followers kami. Dah nak akhir bulan baru kami dapat nak update blog. Busy benor admin yerk...hehehehehe...
Kami tak mahu panjangkan intro kami, jom kita jejak apa pula admin nak share koleksi baru FELT CRAFT kali ini...

Frame deco dari QasehMuslimah-Munirah... Amacam, bergaya tak??? Yang ni belum di kemaskan lagi. Kami susun idea kami & snap gambar kemudian hantar kepada customer kami untuk confirmation. Setelah customer berpuas hati barulah kami kemaskan & siapkan. Itu procedure kami...
So, korang yang hendak membuat tempahan dari kami jangan teragak-agak. Kami faham banyak kes penipuan dalam business online sekarang ni tapi kami bukan tergolong dalam kumpulan tersebut!! Kami tidak makan duit & rezeki haram. Pendapatan kami dalam business online ni adalah duit poket kami. Kalau korang transfer/bank-in payment lebih 10sen pun kami tak ambil. Tapi kami akan minta izin untuk dermakan balance payment korang tu ke tabung masjid... Itu cara kami...

Kami bukannya nak besarkan diri tapi kami ingin perjelaskan di sini bahawa kami menjalankan business yang bersih & suci giteww... Jangan takut untuk berurusan dengan kami...
Okey, jom kita bagi detail sikit tentang tempahan kali ini...
Koleksi : Frame Deco
Kod : FM010515
Frame : Kayu (warna : Light Apricot)
Hiasan :- 
Bunga Mawar (White/Purple/Baby Blue), Bunga Mawar Gelung (Smokey Pink/Purple/Baby Blue), Bear (Red), Crown (Black)
Tulisan : LOVE (Smokey Pink/Red)
Nama Customer : Adawiyah Hisham

Customer kami kali ini adalah bekas rakan sekerja admin semasa bekerja di MSHK Engineering Sdn Bhd dahulu. Baik orangnya, suka senyum... Alhamdulillah walaupun kami dah lama tak jumpa tapi still ingat & support business kami...
Frame Deco ini di tempah istimewa untuk di hadiahkan kepada sahabat kami juga. Untung kau kiah!!!! hehehehehee...

So, kalau korang juga berminat boleh terus contact kami untuk sebarang pertanyaan & tempahan di :-
WhatsApp : 011-2427 4941

Waktu berurusan adalah start 8.30 pagi hingga 11.00 malam. Tapi kalau URGENT sangat insya Allah kami reply juga. Bergantung kepada keadaan admin pada ketika itu. 

Terima kasih kerana sudi singgah & baca entry kami kali ini....
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)