Monday, April 27, 2015

Koleksi Pameran di BOOTH TM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua sahabat followers & customer kami? Apa khabar team dropship kami? Semoga semua dalam keadaan sihat walafiat. Alhamdulillah kami juga sihat. Kerja tetap busy sikit kerana ada 2,3 perkara kami perlu manage & capai. Alhamdulillah sekali lagi, sales bagi Bulan April 2015 telah capai pada targetnya... (^_^)
Kami nak share dengan kalian semua Part 2 bagi barangan yang sempat kami rakamkan semasa membuka booth di TM Teluk Intan, Perak. Jom kita jangan buang masa lagi...

(1) CASING TISU KOTAK.
Koleksi : Casing Tisu Kotak
Kod : CT010415
Warna : Dark Choc/Polcadot
Hiasan : Bunga Melur (Red)/Love Pillow (Light Brown)/Ribbon/Button
 
Koleksi : Casing Tisu Kotak.
Kod : CT020415
Warna : Grey/Black
Hiasan : Bunga Mawar (Yellow)/Logo CHANEL (Yellow)/Daun

CASING TISU KOTAK memang menjadi salah satu koleksi laris & TOP kami. Yang penting kemasan jahitan yang superb dari kami. Kami pastikan setiap kemasan jahitan yang terbaik. Hiasan yang menyerlahkan lagi casing tersebut. Nak buat hiasan di kereta, rumah atau hadiahkan kepada insan tersayang pun boleh. Memang cukup exclusive!!!

(2) CASING GADGET.
Koleksi : Casing Gadget
Kod : CSG010415
Warna : Green
Hiasan : Cupid LoVe/Bunga/Button
 
Koleksi : Casing Gadget
Kod : CSG020415
Warna : Red
Hiasan : LOVE (Black)
 
Koleksi : Casing Gadget
Kod : CSG030415
Warna : Black
Hiasan : Owl (Turqouise/Brown)

CASING GADGET juga HOT ITEMS kami... Semua hot items kan??? Sebab itulah kami terus siapkan ready stock bila ada buka booth. Mempermudahkan lagi semua customer kami untuk dapatkan koleksi hot kami. Semua casing gadget kami jahitkan menggunakan 2 layer felt untuk kemaskan lagi jahitan & casing tersebut.

Koleksi : Headband
Kod : HB010415
Getah Headband : White
Hiasan : Bunga Melur (Pink/Soft Pink)/Bunga Pusing (Smokey Pink)

Koleksi : Headband
Kod : HB020415
Getah Headband : Green Leaf
Hiasan : Bunga Mawar (Baby Blue/White/Peach)

Koleksi : Headband
Kod : HB030415
Getah Headband : Red
Hiasan : Ribbon (Baby Blue/Light Blue) / Bunga Pusing (Purple)

Koleksi : Headband
Kod : HB040415
Getah Headband : Black
Hiasan : Bunga Melur (Red)/Bunga Pusing (Yellow)

Yang ini tak perlu nak cakap panjang lebar. Memang sesiapa yang ada anak perempuan akan suka gayakan dengan macam-macam hiasan. HEADBAND juga menjadi salah satu pilihan utama. Kami juga sediakan pelbagai gaya headband... Semuanya terbaik dari ladang QM-M!!!

(4) CARD HOLDER
Koleksi : Card Holder
Kod : CH010415
Warna : Grey/Black
Hiasan : Smile Face (Green/Pink/White/Black)

Koleksi : Card Holder
Kod : CH020415
Warna : Black
Hiasan : Facebook Icon (Baby Blue/White)

Koleksi : Card Holder
Kod : CH030415
Warna : Light Soft Green
Hiasan : Froggy (Green/White/Grey/Black)

CARD HOLDER yang biasa-biasa kita tukarkan kepada luar biasa macam ni. Mana nak dapatkan??? Just PM/WhatsApp je kami... Satu cara nak bagi ada semangat sikit bila pergi kerja atau kelas...

Orait...selesai sudah. Sebenarnya ada banyak lagi barang-barang kami pamerkan & jual di booth kami. Seperti KOLEKSI TUDUNG BAWAL, POPIA MINI, KEKACANG, PILLOW dan banyak lagi. Tapi kami hanya sempat ambil gambar ini sahaja.
Nanti kalau kami ada join mana-mana event & buka booth, pihak kami  akan inform kepada semua di Page FB, FB & Instagram. Kita boleh jumpa face-to-face lagi.

Terima kasih luangkan masa membaca entry kami kali ini...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)