Monday, April 13, 2015

Woman Handbag

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Alhamdulillah, di beri semangat & kekuatan pada pagi ni untuk kami update Blog kami. Minggu yang sangat busy kerana dalam masa menyiapkan tempahan Felt Craft customer kami juga menyiapkan readymade untuk di pamerkan di booth tempoh hari di Hadapan Bangunan TM Point Teluk Intan, Perak. Alhamdulillah, rezeki kami di permudahkan & di permurahkan olehNya.

Hari ni kami nak share dengan korang antara koleksi handbag kami. Boleh jamu mata & sudi-sudilah shopping bersama kami...

Kod : MC A68
Weight : 890 gram
Material : PU Leather
Width Top : 32cm
Width Bottom : 40cm
Height : 26cm
Thickness : 13cm
Handle Vertical Height : 15cm
Strap Lenght : 120cm
Capacity : can put A4 paper
Inner : 2 pockets + 2 zipper pockets
Outside : 1 pockets

Kod : MC A1110
Weight : 850 gram
Material : PU Leather
Width : 36cm
Height : 28cm
Thickness : 12cm
Strap Length : 120cm
Capacity : can put A4 paper
Inner : 2 pockets + 2 zipper pockets
Outside : 1 zipper pockets

Kod : D07 (Size : LARGE / SMALL)
Weight : 940 gram
Material : PU Leather
Width : 35cm / 31cm
Height : 31cm / 26cm
Thickness : 14cm / 13cm
Handle Vertical Height : 7cm / 6cm
Shoulder Strap Length : 120cm
Inner : 2 pocket + 2 zipper pockets
Outside : 1 zipper pocket

Kod : D072 (Size : LARGE / SMALL)
Weight : 960 gram
Material : PU Leather
Width Bottom : 31cm / 28cm
Width Top : 19cm / 17cm
Height : 27cm / 23cm
Thickness : 12.5cm
Handle Vertical Height : 6cm
Strap Length : 120cm
Capacity : can put IPad
Inner : 2 pocket + 2 zipper pocket
Outside : 1 zipper pocket

Kod : MC Q05
Weight : 910 gram
Material : PU Leather
Width : 36cm
Height : 20cm
Thickness : 13cm
Handle Height : 5cm
Strap Length : 120cm
Capacity : can put IPad
Inner : 2 pocket + 2 zipper pocket
Outside : 1 zipper pocket

Alhamdulillah, beres update tentang handbag kali ini. Korang jangan risau tau, handbag/backpack/totebag kami TIADA CHARGE TERSEMBUNYI & FREE GST!!! Percaya tak??? Kalau korang review balik harga kami tawarkan sebelum ini, memang tiada bezanya. Sama je... Kami telah berbincang & memilih supplier yang mampu memberi kami harga yang rendah & berpatutan. Hasil perbincangan tersebut maka semuanya maintain...  harga MAINTAIN...CUKUP BERBALOI...
Kami terpaksa terminate urusan dengan supplier yang tidak boleh maintain harga & yang letak harga tinggi. Kerana misi & visi kami adalah menjual koleksi pelbagai handbag/backpack/totebag yang harganya paling mahal RM 200.00 sahaja. Lebih dari itu, kami tidak akan jual...

terima kasih sudi baca entry kami kali ini...
enjoy shopping & crafting with us....

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)