Wednesday, April 22, 2015

Koleksi Pameran di Booth TM

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua..?? Alhamdulillah kami di sini sihat walafiat cuma busy sahaja yang membantutkan kami untuk update Blog ni dari masa ke semasa. Sepertimana kami janjikan sebelum ni, kami nak share dengan korang semua antara koleksi yang kami bawa semasa kami open booth di Depan Bangunan TM Point Teluk Intan, Perak.

(1) CASING MUG
Ini adalah semasa proses menyiapkan CASING MUG ni. Alhamdulillah 4 CASING MUG selamat di siapkan dengan jayanya... Setiap design ni just tinggal 1 - 2 unit je lagi readystock. So, kalau korang nak cepat boleh PM/WhatsApp kami segera... Kalau nak customize kena tunggu kami siapkan satu persatu..

Koleksi : Casing Mug
Kod : CM010415
Warna : Orange (Background)
Tulisan : TEA (Turqouise) / TIME (Soft Blue)
Hiasan : Button / Cake (Green/White)

Koleksi : Casing Mug
Kod : CM020415
Warna : Black (Background)/Grey (Tali)
Tulisan : REST (Smokey Pink)/KEJAP (Soft Purple)
Hiasan : Baby Owl (Green Leaf/Turqouise/Brown/White/Black) / Button
 
Koleksi : Casing Mug
Kod : CM030415
Warna : Gray (Background)/Black (Tali)
Tulisan : 1:00 PM (Smokey Pink)
Hiasan : Love Tea Bag (Yellow/Soft Purple/White)/ Button

Koleksi : Casing Mug
Kod : CM040415
Warna : Grey
Tulisan : 5 MINIT (Purple/Orange)
Hiasan : Cupid Love Male (Soft Yellow/Orange/Black) / Button

CASING MUG ni adalah produk terbaru dari kami di QM-M. Alhamdulillah sambutan setakat ini sangat-sangat baik. Kami menggunakan standard saiz mug. Bukan sahaja boleh di gunakan untuk hiasan di meja kerja, tapi boleh juga di jadikan Doorgift majlis. Cawan-cawan kecil pun kita boleh buat casing ni. Insya Allah sangat berbaloi & unik!!!

(2) FRAME KHAT
Koleksi : Frame Khat
Kod : FJ010415
Warna : Hitam
Tulisan : Smokey Pink

Ini adalah semasa proses menyiapkan FRAME KHAT ni. Sebenarnya idea awal adalah datangnya dari En.Suami. Dia yang start design hingga gunting-gunting. Kemudian barulah di sambung oleh Puan. Isteri pula dalam proses menjahit. Alhamdulillah siap dengan jayanya & dapat di pamerkan semasa di booth.
Korang juga boleh order & request dari kami untuk dapatkan FRAME KHAT ni. Kalau kat luar, harganya mencecah RM 100.00 & ke atas, tapi kami sediakan ini tidaklah semahal itu. Insya Allah harga yang mampu milik untuk kita semua...

(3) BROOCH
Koleksi : BROOCH
Kod : BR010415

Brooch ni memang giler-giler laku... Just tinggal 10 unit ni je. Mula-mula letak kat booth kami tak terus ambil gambar sebab busy setup booth & cuaca yang agak panas. Lastly ini je yang kami mampu belanja gambar. Brooch ni ready stock tau. Korang nak borong semua pun bagus... Siapa cepat dia dapat la...

Okey, setakat ini dahulu. Nanti entry akan datang kita akan share koleksi lain pula. Kami perlu manage masa & kerja supaya semuanya berjalan dengan lancar. Insya Allah nak update koleksi handbag/backpack/totebag lagi di FB & Page FB ni. Korang dah dapatkan ke belum handbag/backpack/totebag dari kami??? Jangan lambat lak, nanti habissss...

Thanks kerana sudi spend masa korang baca entry kami kali ini...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)