Sunday, March 27, 2016

Keychain LOVE

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, kami panjat kesyukuran kepadaNya kerana masih lagi di beri peluang pada hari ini untuk terus hidup! Amin...

Entry kali ini kami nak share tentang tempahan dari repeat customer kami. RINA EDORA!! Kau ado??? Alhamdulillah, dia repeat order lagi. Happy sangat kami. Semestinya pihak kami layak mendapat pengiktirafan ini... Chewah!!! Macam menang trofi pula kan...hehehehehe

Customer kami ni order 3 unit keychain LoVe! 
Memang majoriti customer kami suka sangat dengan keychain LoVe kami. Kenapa ek? Tak payah fikir sangat, yang penting customer puas hati...

Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC040216
Tulisan : RINA
Hiasan : Bunga Kristal / Love (Pink)

Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC050216
Tulisan : AZIE (Dark Purple)/SAL (Black)
Hiasan : Button (Purple)

Koleksi : Keychain LoVe
Kod : KC060216
Tulisan : Mira (Yellow) / Ira (Green Leaf)
Hiasan : Button (Pink)

Cantik kan? Kami sendiri pun belum berkesempatan lagi untuk siapkan keychain untuk diri sendiri! Customer di dahulukan...
Walau apa sekalipun, kami bangga dengan pencapaian kami sekarang. Biapun tidaklah semewah & selaris macam business peniaga lain tapi sekurang-kurangnya hasil dari perniagaan kami ini dapat menampung beberapa perbelanjaan kami samada secara sengaja ataupun secara tidak sengaja. Alhamdulillah...

Jika korang ada sebarang pertanyaan/tempahan berkaitan dengan koleksi dan produk kami, boleh terus hubungi kami melalui :- 
WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
  • Jubah/Blouse/Blazer
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)