Friday, July 31, 2015

QM-M Delicious Taste...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Tiba-tiba pula rasa rajin nak update entry sebelum menerjah masuk ke Bulan Ogos 2015 ni. Banyak plan untuk kerja-kerja & business start bulan Ogos 2015 ni. Almaklumlah start bulan Ogos, maka start hari-hari bertuah buat kami sekeluarga. Birthday insan tersayang & tercinta dalam hidup kami bermula dari bulan Ogos...hehehehe... 

Buat korang yang follow Instagram/FB/Page FB QasehMuslimah.Munirah, mesti korang dah biasa dengan gambar-gambar di bawah ni. Ini adalah antara produk kami. Selalunya kami update gempak-gempak time puasa & raya sahaja kerana kami memang tumpu 100% pada masa tersebut. So, produk lain kami slow kan sedikit. Kalau semua kami pulun, takut tak terkejar.
Tapi selepas mendapat respond yang baik dari followers & customer kami yang lama mahupun baru, kami cuba manage supaya tempahan akan di ambil juga setiap bulan. Maknanya tidak hanya tertumpu pada masa-masa tertentu sahaja. Tambahan pula kami mendapat support yang baik dari partner kami. So, kerja tu boleh di bahagi-bahagi. 

~~ Puding Gula Hangus/ Apom Gula Hangus ~~
  • Tempahan di sekitar Ipoh / Teluk Intan / Silibin / Meru / Setiawan / Lumut & kawasan-kawasan sekitarnya.
  • Jika kawasan korang luar dari sepertimana kami inform di atas, boleh di bawa berbincang.
  • Untuk packing tu bergantung kepada permintaan customer.
  • Kami terima tempahan untuk majlis-majlis samada dalam kuantiti kecil mahupun besar.
  • Selain itu, kami juga menyediakan APOM MINI (gambar takde sebab tak sempat ambik gambar dah terjual & masuk perut...hehehehe)

~~ Puding Kastard Koktail ~~
  • Tempahan di sekitar Ipoh / Teluk Intan / Silibin / Meru / Setiawan / Lumut & kawasan-kawasan sekitarnya.
  • Jika kawasan korang luar dari sepertimana kami inform di atas, boleh di bawa berbincang.
  • Untuk packing tu bergantung kepada permintaan customer.
  • Kami terima tempahan untuk majlis-majlis samada dalam kuantiti kecil mahupun besar.


~~ Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini ~~
  • Tempahan di sekitar Ipoh / Teluk Intan / Silibin / Meru / Setiawan / Lumut & kawasan-kawasan sekitarnya.
  • Jika kawasan korang luar dari sepertimana kami inform di atas, boleh di bawa berbincang.
  • Untuk packing tu bergantung kepada permintaan customer.
  • Kami terima tempahan untuk majlis-majlis samada dalam kuantiti kecil mahupun besar.

~~ Popia Mini Gulung ~~
  • Tempahan & penghantaran di seluruh Malaysia / Sabah / Sarawak.
  • Packing adalah bergantung kepada permintaan customer. Kami juga menerima tempahan untuk deco packaging (kalau nak bagi doorgift ke, hadiah ke..).
  • Tempahan secara borong & runcit juga kami terima. Untuk majlis-majlis tertentu juga kami terima.
  • Harga runcit = RM 30.00/kg (tidak termasuk postage fee). 
  • Harga borong (lebih 10kg) = RM 28.00/kg (tidak termasuk postage fee).
  • Jika packaging selain dari balang sepertimana gambar di atas, harga di kira lain, bergantung kepada jenis & harga balang yang di minta.


~~ Kuih Siput ~~
  • Tempahan & penghantaran di seluruh Malaysia / Sabah / Sarawak.
  • Packing adalah bergantung kepada permintaan customer. Kami juga menerima tempahan untuk deco packaging (kalau nak bagi doorgift ke, hadiah ke..).
  • Tempahan secara borong & runcit juga kami terima. Untuk majlis-majlis tertentu juga kami terima.
  • Harga runcit = RM 30.00/kg (tidak termasuk postage fee). 
  • Harga borong (lebih 10kg) = RM 28.00/kg (tidak termasuk postage fee).
  • Jika packaging selain dari balang yang kami sediakan, harga di kira lain, bergantung kepada jenis & harga balang yang di minta.

~~ Popia Mini Nestum ~~
  • Tempahan & penghantaran di seluruh Malaysia / Sabah / Sarawak.
  • Packing adalah bergantung kepada permintaan customer. Kami juga menerima tempahan untuk deco packaging (kalau nak bagi doorgift ke, hadiah ke..).
  • Tempahan secara borong & runcit juga kami terima. Untuk majlis-majlis tertentu juga kami terima.
  • Harga runcit = RM 30.00/kg (tidak termasuk postage fee). 
  • Harga borong (lebih 10kg) = RM 28.00/kg (tidak termasuk postage fee).
  • Jika packaging selain dari balang yang kami sediakan, harga di kira lain, bergantung kepada jenis & harga balang yang di minta.

~~ Serunding Kelantan ~~
  • Tempahan & penghantaran di seluruh Malaysia / Sabah / Sarawak.
  • Serunding original dari Kelantan & 100% handmade orang kampung. 
  • Kami sediakan SERUNDING DAGING / SERUNDING AYAM / SERUNDING IKAN.
  • Harga adalah bergantung kepada harga semasa.
  • Tempahan secara runcit & borong di terima.
Ini antara produk makanan yang kami sediakan. Insya Allah dari masa ke semasa kami akan tambah menunya. Ada produk makanan yang kami hanya terima di beberapa kawasan sekitar Perak sahaja & ada yang kami sedia penghantaran seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak.

Jika korang berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan produk makanan kami ini ataupun hendak ORDER, boleh terus contact kami melalui :-
  • WhatsApp : 011-2427 4941 (Eira/Eppy)
  • Facebook : Munirah Mustafar 
  • Facebook Page : QasehMuslimah.Munirah
  • Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com
  • Blog : http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com
Terima kasih sudi luangkan masa membaca entry kami kali ini...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)