Wednesday, July 8, 2015

Doa Amalan 10 Malam Terakhir Ramadhan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...


Apa khabar semua? Alhamdulillah, kita dah masuk ke 10 malam terakhir Bulan Ramadhan. Kita sama-sama lipat gandakan amalan kita, almaklumlah dah sampai hujung Ramadhan. Entah bila lagi kita mampu berjumpa Bulan Ramadhan dengan keadaan tenang & sihat begini...
Setiap tahun ketika bulan Ramadhan memang tak sabar sangat bila sebut tentang Malam Lailatul Qadar ni. Permintaan & doa kami sekeluarga sentiasa ada & bertambah. Dan kami tidak jemu-jemu memohon kepada-Nya... Sesungguhnya DIA suka jika hambaNya merayu, meminta & berdoa kepadaNya...

Kami juga nak share dengan korang doa-doa amalan untuk malam-malam 10 terakhir Bulan Ramadhan. Jom kita sama-sama beramal...









Semoga apa yang kami share di sini dapat memberi manfaat & menambahkan ilmu kepada diri kita semua. Insya Allah Ramadhan kali ini adalah yang terbaik dari yang sebelumnya...

Di kesempatan ini pihak kami juga ingin meminta maaf jika ada sebarang kesalahan & terkasar bahasa dari pihak kami suami isteri. Maklumlah, kami juga manusia biasa. Kadang kala ada emosi yang tidak dapat kami kawal...
Jika kami terlewat reply PM/WhatsApp korang pun kami turut minta maaf. Hari-hari kami amat sibuk & kadang kala kami langsung tidak berkesempatan untuk online...

Terima kasih kepada semua kerana sudi singgah di Blog kami ini...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)