Monday, August 3, 2015

Pillow Mickey Mouse.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, dah masuk bulan Ogos 2015. Cepatnya masa berlalu. Terasa baru semalam kita melangkah masuk ke tahun 2015...
Hari ni kami usaha untuk manage & upgrade apa-apa yang patut berkaitan dengan perkhidmatan kami. Semoga segalanya di permudahkan.

Untuk hari ini, kami nak share dengan korang salah satu hasil kerja Felt Craft kami. Seni kami kali ini adalah campuran bahan-bahan felt craft & kain cotton bagi menyiapkan bantal untuk di hadiahkan kepada si manja.

Ini adalah master mind dalam ini cerita...!!!! hehehehehe... Di sebabkan si manja ni suka sangat dengan Mickey Mouse, so parents pun request untuk kami jahitkan pillow Mickey Mouse ni. Pada mulanya pening juga kami nak lukis gambar ni. Maklumlah, gambar yang di beri sebesar tapak tangan & kami perlu besarkan saiz gambar Mickey Mouse ni sehingga maybe 2x saiz kertas A4... Kau ada??? hehehehe...

Ini adalah produk siap kami. Menggunakan kain cotton untuk keseluruhan pillow & bagi hiasan pula kami menggunakan kain Felt keras. Tulisan AISY juga menggunakan kain felt keras.

Ini pula adalah pandangan di bahagian belakang pillow. Kami menggunakan warna gelap supaya jika kotor pun tidak lah nampak sangat. Biasalah kalau main dengan budak-budak. Kat mana-mana pun dieorang nak landing kan.. hehehehe...

Kod : PL010815
Pillow Mickey Mouse.
Material : Kain Cotton + Kain Felt

Amacam, cantik gilerrr kan??? Kalau korang juga berminat ataupun ada 1001 pertanyaan berkaitan dengan produk & koleksi kami, jangan segan jangan malu. Korang boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

  1. Replies
    1. terima kasih awak...
      kalau berminat untuk ORDER nanti just PM/WhatsApp je saya (^_^)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)