Wednesday, August 5, 2015

TIPS Menjadi Kaya Dalam Masa 3 Hari...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua sahabat kami. Apa program korang hari ini? Kami seperti biasa menyiapkan order customer & sentiasa berfikir bagi meningkatkan sales & kualiti business kami...

Pagi ini kami online Facebook seperti biasa & terbaca satu entry di beri nama "KAMI CABAR Anda! Tips jadi kaya dalam masa 3 hari.." Tapi ini bukannya entry biasa-biasa kita lihat sebelum ni di mana mereka usulkan kita dengan gambar-gambar akaun yang masuk duit 2,3 angka dalam masa 1 hari... gambar mereka genggam duit berkepul-kepul... Entry kali ini memang memberi semangat & Insya Allah boleh menjadi satu tabiat yang positif kepada kita jika amalkannya. 

Di sini kami share print screen FB tersebut :-
Kami copy paste juga sebab kami tahu memang kurang jelas...hehehehe...jom sama-sama kita hayati & cuba untuk amalkan..

Rujukan/Sumber :- Facebook Felinna Nadea Ed Fattah
Tajuk Post/Entry : KAMI CABAR Anda! Tips jadi kaya dalam masa 3 hari...

KAMI CABAR Anda!
TIPS Jadi kaya dalam masa 3hari :


Kakfel nak share ilmu pagi ini agar boleh menyedut banyak kebaikan dan aura positive.

Awak ada masalah kewangan? Keluarga?kawan2? Hidup tak tenteram, tak tenang. Nak cari jalan keluar?

Ok kakfel nak buat pertandingan mudah. Siapa buat tips ni dan selepas 3 hari dah dapat kesan inbox kakfel utk tuntut hadiah. Ada satu grand prize bagi siapa yg paling best story dia!
Share dengan kawan2 tips ni agar mereka juga boleh jadi kaya dalam masa 3 hari.(teknik menjemput rezeki adalah dengan berkongsi peluang dan rezeki)

Lakukan ini TODAY!
1)Bangun pagi ni , usap muka cakap thanks Allah. Usap seluruh badan dan bernafas dalam2 ucap thanks Allah lepas tu senyum sensorang.


2)Cukup waktu, mulakan dengan solat dhuha, buat 2 rakat kemudian 2 rakaat lagi. (4rakaat)

3)Harini ni tanam dalam diri takmau sembang ngan kawan opis pasal org lain, takmau baca atau tulis yg bukan2. Nak zikir dan sebut nama Allah ja. Sebut ulang2( boleh jadi sebak tau)

3)Pergi lunch japgi ada makanan lebih bungkus bagi kucing jalanan.

4)Solat zuhur,asar,maghrib,isya di awal waktu, habis solat terus berdoa. Bersembang mintak kat Allah agar nak kaya dunia akhirat. Minta sungguh2. Lepastu cakap thanks berkali kali kat Allah sebab bagi kita tumpang di dunia.

5)harini tekad , kalau sapa ja minta sedekah beri, walau rm0.50sen

6)telepon mak and abah, bersembang dan tanya khabar walau 5minit.

7)Bangun pukul 3.30pagi. Buat tahajud 2 rakaat kemudian ambik masa termenung fikir salah diri , kenapa ujian datang kat aku, mungki aku pernah buat salah. Buang ego dan kaji sedalamnya.. Apa salah silap kita. Kalau tak jumpa, mohon Allah tunjukan.
Ulang selama 3 hari berturut turut.
 

InshaAllah di hari ke 3 akan ada jalan keluar dan kita akan jadi kaya!
Siapa berani sahut cabaran ni?

Amacam? Korang rasa boleh sahut tak cabaran tu? Insya Allah kami cuba sahut cabaran itu tapi bukannya untuk ganjaran yang di janjikan tetapi untuk diri sendiri. Semoga kami dapat mendisiplinkan diri & menjadi yang terbaik dari hari ke hari... Insya Allah...

Jom kita sama-sama share & viralkan...semoga ianya dapat di manfaat kan bersama...
terima kasih kerana baca entry kami kali ini..
enjoy shopping & crafting with us...

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

4 comments :

  1. Wah, mesti ramai yang akan sahut cabaran ni! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom sama-sama kita sahut cabaran ni... (^_^)

      Delete
  2. Seronok bila org berjaya mcm Felinna ni share tips mcm ni kan. Jom buat! ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok...kita yang budak baru nak belajar ni pun jadi bersemangan nak berjaya macam dia...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)