Monday, August 10, 2015

Pillow MINION

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua customer & followers kami? Semoga korang juga sihat walafiat. Ramai antara agen kami mengadu agak susah untuk mendapatkan sales sekarang ni. Almaklumlah macam-macam isu sekarang ni. Tambahan lagi berkaitan dengan perbelanjaan harian yang semakin tinggi. Oleh itu, kami nasihatkan kita tak perlu up harga melampau sangat. Biar keuntungan kita sedikit tapi customer tidak lari & jujur serta ikhlas dalam perniagaan. Insya Allah rezeki kita sentiasa murah.

Hari ini kami nak share lagi tentang koleksi Felt Craft kami iaitu PILLOW MINION!!!! Budak-budak memang suka sangat dengan Minion... Orang dewasa pun lebih kurang sama je..hehehehe... 

Ini adalah masa proses menjahit side hadapan PILLOW MINION... Sementara tunggu husband, so kita menjahit sekejap di dalam kereta. Maklumalah, masa itu emas. So, kena manage betul-betul masa yang ada supaya semua order dapat di siapkan sepertimana yang di janjikan...

PILLOW MINI
Kod : PL020815
Material : Kain Felt + Fiber
Hiasan : Minion / Cup cake / Flowers
Tulisan :-
Happy Birthday 21 (Purple)
IZZATI AMANINA (Colourfull)
17.08.2014 (Black)

Alhamdulillah, dah siap 100%!!! Dah boleh hantar kepada empunya tuan...Semuanya kami jahit manual tau... Tak mainlah kalau letak guna gam je... Kami amat mementingkan kualiti produk & koleksi kami...

Ini pula pandangan side belakang Pillow Minion. Kami menggunakan 100% Kain Felt. Kali ini tiada unsur-unsur kain cotton di gunakan. Sangat gebu gebas kan???

Jika di tanya berapa lama tempahan yang di terima boleh di siapkan?? Jawapannya semua bergantung kepada bilangan order yang dah confirm pada masa tersebut. Kalau kami dah terima banyak tempahan, so korang kena tunggu sikit masa. Kami refer pada apa tempahan & bilangan tempahan korang juga. Semua itu memainkan peranan. Maklumlah kami ni tiada upah pekerja, tambahan pula kami jahit manual sahaja...

Untuk sebarang tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)