Tuesday, August 25, 2015

Keychain Felt kembali...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kepada peminat Felt Craft, selamat kembali.. Kami terima banyak pertanyaan dari customer lama & customer baru serta incoming costomer. 
"Sis dah tak buat keychain felt ke?"
"Kenapa dah lama takde update keychain felt?"
"Sis dah stop ambil tempahan keychain ke?"

Buat pengetahuan semua, kami still lagi ambil apa-apa sahaja tempahan berkaitan dengan Felt Craft... Insya Allah tidak akan berhenti. Sebab itulah salah satu penyokong terkuat business kami ini. Tapi masa akan datang kami tidak berani menjanjikan apa-apa. Allah s.w.t yang menentukan segalanya... 

Oleh kerana itu, kami update antara koleksi KEYCHAIN FELT CRAFT kami untuk entry kali ini. Sebagai tanda bukti bahawa koleksi kami ini masih bernyawa.. (^_^)

Keychain LoVe
Kod : KC010815
Tulisan :-
EYKA (Smokey Pink) / AYEN (Yellow)

Keychain LoVe
Kod : KC020815
Tulisan :-
AYEN (Pink) / EYKA (Yellow)

Keychain LoVe
Kod : KC030815
Tulisan :-
EYKA (Grey) / AYEN (Baby Blue)

Tetap cantik & tertarik kan?? Kebanyakan customer kami ORDER design sebegini. Ini adalah design paling popular, laris & Hot!!! Tapi kalau korang nak ORDER design lain pun boleh.Korang nak design sendiri pun di galakkan & kita boleh discuss berkaitan dengan harga serta design tersebut.

Untuk sebarang pertanyaan & tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

  1. Replies
    1. terima kasih Aishah...
      kalau nak order nanti just PM/WhatsApp saya... Insya Allah kami tawarkan harga yang cukup berpatutan...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)