Thursday, August 13, 2015

Semuanya ada di sini..

Assalamaualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua sahabat kami? Alhamdulillah, kami juga sihat & happy selalu bersama-sama keluarga tercinta. Cuma pada bulan ni agak busy sikit sebab nak prepare apa-apa yang patut untuk adik kami. Seorang adik kami dapat tawaran sambung belajar di UPM & seorang lagi akan konvo! Alhamdulillah, rezeki keluarga kami...

Disini kami nak promote & hebahkan kepada korang semua berkaitan dengan business kami. Kalau korang ada baca entry kami yang lepas berkaitan dengan QM-M DELICIOUS TASTE kami, maknanya korang dah dapat beberapa input berkaitan dengan koleksi & produk kami. So, hari ni kami nak kongsikan dengan korang selain dari QM-M DELICIOUS TASTE kami juga ada beberapa produk lain... Jom semak...

~ Produk QASEH GOLD ~
  • Kami pernah keluarkan entry berkaitan dengan Produk QASEH GOLD ni. Ada beberapa produk yang kami dah perkenalkan. Insya Allah dari masa ke semasa kami akan share kan lagi berkaitan dengan produk ini.
  • Setakat ini produk yang kami dah perkenalkan kepada korang QASEH GOLD KEKANDA, QASEH GOLD ADINDA & QASEH GOLD JUNIOR.

~ Koleksi HANDBAG ~
  • Kami turut menyediakan & menawarkan pelbagai koleksi handbag/backpack/totebag yang terbaik samada designer by ataupun yang tiada brand! Tetapi kualiti memang tip top serta harga sangat berbaloi...
  • Koleksi handbag kami bermula harga RM 59.00 sehingga RM 200.00 sahaja. 
  • Terdapat dalam set dan juga single.

~ Koleksi TUDUNG BAWAL/SHAWL ~
  • Sebenarnya sudah lama kami berkecimpung dalam business Tudung Bawal/Shawl ni. Kebanyakannya kami ambil stock fresh dari Kelantan kerana di sana kami mudah mendapat stock yang berkualiti serta harga yang cukup berpatutan.
  • Kini terdapat stock Tudung Bawal LIMITED OFFER dari kami..

~ Produk STEVIA SWEETENER ~
  • Produk ni memang laris & popular sekarang. Bagi yang begitu menitik berat akan kesihatan keluarga memang memerlukan STEVIA SWEETENER ni.
  • Kami ada mengeluarkan entry berkaitan dengan STEVIA SWEETENER & Insya Allah dari masa ke semasa kami akan terus update kepada korang apa khasiat & testimoni dari pengguna. 
  • Yang penting, kami juga pengguna STEVIA SWEETENER!!!!

~ Produk CATHY CHOO ~
  • Produk ini memang menjadi fenomena. Korang boleh terus dapatkan dari kami dengan harga yang cukup berbaloi.
  • Di butik-butik terkenal pun turut menyediakan Produk CATHY CHOO ni tapi Insya Allah kami juga menawarkan dengan harga yang mampu buat korang tersenyum happy & rasa nak grab banyak-banyak!
Banyak tak koleksi & produk yang kami lengkapkan untuk korang? Start dari penjagaan diri, kesihatan diri, koleksi hadiah & perhiasan, handbag & semualah. Senang cerita serba lengkap!!! Sampaikan produk makanan pun ada...

Untuk sebarang tempahan, boleh terus contact kami melalui :-
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)