Monday, July 18, 2011

conFuseD....!!!!

smlm dok pening kepala atas bas (o.t.w nk blk ipoh dr KB) knp blog ni tak leh search...! mcm sengal...ari ni try lg...xpaham tol... apa lagi yang tak kena ek??? bila masuk je google, taip blog ni tp takde pn dalam list yang banyak2 tu...
ingatkan nak update gambar2 kerongsang & pin tudung tapi tak dapat nak buat lagi sbb isu tak boleh search ni masih dalam igauan....sape2 leh tolong tak???

3 comments :

  1. kalu enggak penuh ilmu di dada..masakan sampei gunung everest..jd kena tambah lagi ilmu tuk wat blog yg mantop

    ReplyDelete
  2. kalu ilmunya penuh di dade, tapi enggak bisa dikeluarrrkan, enggak buleh juga sampei jadi mantop blog nya..hehehe...

    * mau di tanya yak,buleh di pesan melalui blog kalu mau di ordar? mana tahu, kalu berminat dengan jualannya...trimas...

    ReplyDelete
  3. futsalManic :-
    insyaAllah...kami masih lg blaja & cuba wat yg tbaik :op

    Anonymous :-
    kami memang sediakan perkhidmatan jualan online. InsyaAllah kami cuba upload & perkemaskan blog kami dalam minggu ini dan cuba untuk menerima pesanan dalam masa terdekat ini. Segalanya akan kami update dalam blog ini ataupun di FB munirah mustafar... time kasih ;o)
    ***klu tidak jd keberatan, sila perkenalkan nama anda. ;o)

    ReplyDelete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)