Saturday, December 1, 2012

Y.E.A.R ~ E.N.D ~ S.A.L.E 2012

Batch 1

Salam 1 Malaysia untuk semua. Seperti yang telah kami janjikan, 01/12/2012 adalah pelancaran promosi YES kami.. Korang semua boleh libatkan diri secara rasmi juga iaitu dengan menjadi salah seorang daripada pelanggan kami dengan memiliki produk kami.
Pada promosi kali ini, kami menggunakan konsep '1st COME, 1st SERVED'... So siapa yg cepat mknanya die dapat dululah... So, korang jadilah antara org yg bertuah itu...

Pay Attention Please..!!!
~ Produk promosi akan kami update sepanjang minggu 1 bln Disember ini mengikut batch. So, mgg 1 ni korang leh survey dl.. ~nk beli trs pn ok...hehehhee~
~ barang yg abis di jual@booked, akn trs di kira Out Of Stock sbb kami tidak akan buat yg baru. (dh nama pn promotion kn, so ianya terhad la...)
~ list barang promotion Y.E.S adalah readymade... so tiada special order exp: headband promotion adalah tnpa nama, so kami xdpt proceed order korang klu korang nak headband nama... ~sorry banyak2...sob...sob...~
~ step untuk membuat pesanan adalah :- survey brg2 yg korg suka --> msk'n detail korang di ORDER FORM --> List of items tu korang msk'n no kod brg je & QUANTITI --> submit
~ spt biasa, slps pembayaran dterima, kami dgn scepat kilat trs pos brg'n korang...
~ Postage fee? NOT included in the price listed...

3...2...1... Y.E.S Promotion Start!!!

1) Keychain 
(available)
Kod : KC01
Kuantiti : 4 unit
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC02
Kuantiti : 4 unit 2 unit shj
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC03
Kuantiti : 4 unit 3 unit shj
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC04
Kuantiti : 4 unit 3 unit shj
Harga : RM 3.00

(available)
Kod : KC05
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 3.00

2) Keychain Handphone


(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP01
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP02
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP03
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP04
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP05
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

(OUT OF STOCK)
Kod : KCHP06
Kuantiti : 6 unit
Harga : RM 2.50

Untuk Batch 1, kami post kan 2 items dulu. Korang tgg Batch 2 & Batch 3 nanti. Semua produk kami adalah antara yg tbaik.
Sebarang pertanyaan, bolehlah hubungi kami melalui email, FB ataupun ruangan kami di blog ini.

Enjoy shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)