Monday, December 3, 2012

Y.E.A.R ~ E.N.D ~ S.A.L.E 2012

Batch 2

Salam 1 Malaysia untuk semua. Seperti yang telah kami janjikan, kami kembali dgn  promosi Y.E.S kami untuk Batch 2. Alhamdulillah, sambutan yang kami terima setakat ini semakin baik! Dan kami harap sambutan seperti ini akan berterusan!
Pada promosi kali ini, kami menggunakan konsep '1st COME, 1st SERVED'... So siapa yg cepat mknanya die dapat dululah... So, korang jadilah antara org yg bertuah itu...

Pay Attention Please..!!!
~ Produk promosi akan kami update sepanjang minggu 1 bln Disember ini mengikut batch. So, mgg 1 ni korang leh survey dl.. ~nk beli trs pn ok...hehehhee~
~ barang yg abis di jual@booked, akn trs di kira Out Of Stock sbb kami tidak akan buat yg baru. (dh nama pn promotion kn, so ianya terhad la...)
~ list barang promotion Y.E.S adalah readymade... so tiada special order exp: headband promotion adalah tnpa nama, so kami xdpt proceed order korang klu korang nak headband nama... ~sorry banyak2...sob...sob...~
~ step untuk membuat pesanan adalah :- survey brg2 yg korg suka --> msk'n detail korang di ORDER FORM --> List of items tu korang msk'n no kod brg je & QUANTITI --> submit
~ spt biasa, slps pembayaran dterima, kami dgn scepat kilat trs pos brg'n korang...
~ Postage fee? NOT included in the price listed...

3...2...1... Y.E.S Promotion Start!!!

1) Klip Rambut

(available) 
Kod : KLP01
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit


 (available)
Kod : KLP02
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit

(available)
Kod : KLP03
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit

(available)
Kod : KLP04
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit 

(available)
Kod : KLP05
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50/unit 

(available)
Kod : KLP06
Kuantiti : 4 unit 2 unit
Harga : RM 1.50 unit

Amacam, mengancam tak? Untuk Batch 2 ini kami hanya sediakan 4 unit bagi setiap design klip rambut. Ianya amat berbaloi dan cantik di pakai. Klip di sebelah butterfly itu adalah contoh klip yang kami gunakan.
Jika korang berminat, isi ORDER FORM kami. Jika korang hendak menunggu Batch 3 dl br hendak buat pesanan, it's ok...
Jika tiada aral, Batch 3 nanti kami akan post'n HEADBAND & PIN TUDUNG. Ia adalah produk kami yang paling laris!!! So, kepada peminat & pengumpul felt craft jgn ketinggalan.
Jika korang ada sebarang komen @ pertanyaan, sila hubungi kami di FB, email @ ruangan komen di blog ini... (^^)

Enjoy shopping with us...!

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)