Sunday, April 7, 2013

Saiz Untuk Pillow (^_^)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
Entry kami yang lepas iaitu Pillow (try korang klik di sini Pillow Untuk Zafran Zarif ) menerima banyak respond daripada customer & followers kami. Antara soalan cepu emas yang kami terima adalah mengenai saiz yang kami tawarkan.

Sebenarnya saiz Pillow adalah merujuk 100% daripada korang sendiri iaitu customer kami yang budiman. Sebabkan ianya adalah tempahan korang so kami menerima arahan dengan jayanya...hehehehe...

Setakat ini kami telah menerima 3 saiz Pillow. Kegunaannya adalah multipurpose... Tapi kami list kan sekali berdasarkan apa yang telah kami terima.. 3 saiz itu adalah :-

a) Saiz 7cm x 7cm ~ kegunaan utk DoorGift, Penggantung Hiasan Kereta, Hadiah utk seseorang & macam-macam lagi...
b) Saiz 15cm x 15cm ~ kegunaan untuk hantaran perkahwinan, cincin hantaran, hadiah untuk seseorang pun boleh...
c) Saiz 30cm x 30cm ~ kegunaan sbg pillow hiasan di kereta, hiasan di sofa, hadiah untuk seseorang pun boleh...

Sebenarnya kegunaan tu adalah bergantung pada korang sendiri. Harga pula adalah berdasarkan ukuran saiz, kuantiti yang di tempah & hiasan yang di gunakan. Untuk makluman korang juga, saiz tidak terhad kepada 3 saiz di atas sahaja,korang boleh request saiz pilihan korang & juga bentuk... InsyaAllah, kami cuba penuhi permintaan korang...

enjoy shopping & crafting with us...

2 comments :

  1. cute bantal ini !! simple je tapi menarik..dira pun suka design yang simple2 je.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih (^_^) kami pun suka yg simple2..klu banyak sgt hiasan & mainan warna nnt nampak serabut je..
      simple is nice kan..

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)