Friday, December 13, 2013

Demam Keychain Felt Kembali!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Sejak kami release koleksi Handbag, Backpack & Shawl ni, semakin ramai tertanya-tanya, kami dah tak ambil tempahan Felt Craft dah ke? Untuk pengetahuan semua, kami still mengambil tempahan untuk Felt Craft... 3 Koleksi terbaru kami tu tetap juga 'ON'!!! So, korang semua ada banyak pilihan untuk shopping di blog & page kami.

Untuk mengubat rindu korang semua (chewahhhh..!!!!), entry kali ini kami bawakan keychain felt yang di tempah oleh customer a.k.a agen kami iaitu Faezah. Kali ini & seperti tempahannya sebelum ini, bilangan keychain yang di tempah adalah dalam linkungan BANYAK! Dan kami sntiasa bersedia dengan tempahan sebegini... Jom kita tengok satu persatu...

Keychain-keychain in progress! Kami gunting, jahit sedikit demi sedikit... Sampal rasa semut-semut kat jejari ni... Tapi sabar itu membawa berkat.. Alhamdulillah (^_^)

Kod : KC011213
Keychain Bantal Panjang (Soft Brown)
Tulisan : NURUL & AMIRAH (Yellow & Baby Blue)

Kod : KC021213
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : FAEZAH & WANI (Baby Blue & Green)

Kod : KC031213
Keychain Bantal Panjang (Pink)
Tulisan : SYAMEY & SYADA (dark purple & white)

Kod : KC041213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : M.A.B & C.H.M (Soft Pink & Blue)

Kod : KC051213
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : HUSNA & SYAMIMI (Dark Purple & Pink)

Kod : KC061213
Keychain Bantal Panjang (Purple)
Tulisan : PAAN & NADYA (Light Green & White)

Kod : KC071213
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : IBRAH & MUZZRAH (Light Green & Baby Blue)

Kod : KC081213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : AIN & HAIKAL (Grey & Blue)

Kod : KC091213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : NAZIRAH & AMIR (Brown & Pink)

Kod : KC101213
Keychain Bantal Panjang (Baby Blue)
Tulisan : SYAIZZ & EIRA (Dark Purple & Pink)

Kod : KC111213
Keychain Bantal Panjang (Pink)
Tulisan : NUR & ZAHIRAH (Dark Purple & White)

Kod : KC121213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : CHIA YEE & ILHAM (Baby Blue & Grey)

Kod : KC131213
Keychain Bantal Panjang (Cream)
Tulisan : PAAN & NADYA (Green & Purple)

Kod : KC141213
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : NAZIRAH & AMIR (Pink & Brown)

Kod : KC151213
Keychain Bantal Panjang (Blue)
Tulisan : SUHANA & SHAHRIN (Purple & Yellow)

Kod : KC161213
Keychain Bantal Panjang (Baby Blue)
Tulisan : SITI & FAIRUS (White & Pink)

Kod : KC171213
Keychain Bantal Panjang (Baby Blue)
Tulisan : HAIKAL & TASYA (White & Grey)

Kod : KC181213
Keychain LoVe (Soft Brown)
Tulisan : ALIP & TINEY (Purple & Pink)

Kod : KC191213
Keychain LoVe (Red)
Tulisan : SITI & ZUL (Cream & Purple)

Kod : KC201213
Keychain LoVe (Red & Baby Blue)
Tulisan : ANIS (Pink)

Kod : KC211213
Keychain LoVe (Baby Blue & Soft Brown)
Tulisan : QASEH ( Pink )

Alhamdulillah siap sudah update entry hari ini. Banyak kan?? Sebab itulah kami memerlukan masa untuk update blog ni. Banyak kerja & memerlukan lingkungan masa yang panjang.

Jika korang berminat, boleh terus order terus kepada kami. Melalui Page/FB kami QasehMuslimah.Munirah, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com atau melalui Order Form kami di blog ini. Insya Allah kami akan cuba respond dalam masa 24 jam.

Terima kasih kerana sudi luangkan masa korang membaca entry kami kali ini... Jika di panjangakan usia, sihat tubuh badan, kita berjumpa lagi di entry akan datang (^_^)

enjoy shopping & crafting with us....

4 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)