Monday, December 2, 2013

Koleksi QM-M Handbag yang GEMPAK!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Entry pada kali ni agak dekat gab nye berbanding entry-entry sebelum ni. Kami sudah RESTOCK QM-M Handbag Collection kami yang dah OUT OF STOCK. Tapi maybe akan ada yang terus OUT OF STOCK!!! Maklumlah, bukan senang nak dapat koleksi handbag yang berharga MAMPU MILIK macam ini tapi kualitinya cukup tip top!!

Kali ni kami tambah design QM-M Handbag Collection kami lagi. Masih panas-panas & baru je sampai... Jom kita tengok satu persatu..

Kod : HB3208 Designer Inspired Bag.
Harga : RM 60.00 (xcluding postage fee)
Warna : Brown (OUT OF STOCK), White (OUT OF STOCK)
Orange (OUT OF STOCK) & Coffee (OUT OF STOCK)

MATERIAL : QUALITY CANVUS
LENGHT  : 36CM
WIDTH   : 0CM
HEIGHT  : 31CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HANDLE HEIGHT : 16CM

CONTENT :A4

Kod : HB3205 Designer Bag.
HARGA : RM 60.00 (xcluding postage fee)
Warna : Blue (AVAILABLE), Pink (OUT OF STOCK)
Coffee (OUT OF STOCK) & White (OUT OF STOCK)

MATERIAL : QUALITY CANVUS
LENGHT  : 30CM
WIDTH   : 0CM
HEIGHT  : 26CM
BOTTOM WIDTH : 10CM
HANDLE HEIGHT : 18CM
WEIGHT : 790 GRAM


Kod : HB3322 Multi Function Bag.
HARGA : RM 55.00 (xcluding postage fee)
Warna : Yellow (OUT OF STOCK), Pink (OUT OF STOCK),  
Peach (OUT OF STOCK), Khaki (OUT OF STOCK), Orange (OUT OF STOCK), Blue (OUT OF STOCK) White (OUT OF STOCK) & Black (OUT OF STOCK)

MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER

LENGHT       : 34CM
WIDTH        : 9CM
BOTTOM WIDTH : 10CM
HEIGHT       : 25CM

HANDLE HEIGHT  : 15CM
STRAP LENGHT   : 110
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4     : YES
WEIGHT : 0.95KG

Kod : HB3183 Design Inspired Bag.
HARGA : RM 55.00 (xcluding postage fee)
Warna : Coffee
MATERIAL: QUALITY CANVUS
LENGHT  : 42CM
WIDTH   : 13CM
HEIGHT  : 30CM
HANDLE HEIGHT : 23CM
BOTTOM WIDTH : 12CM
CONTENT :A4
WEIGHT : 0.95 KG 
Status : OUT OF STOCK

Kod : HB3183 Design Inspired Bag.
HARGA : RM 55.00 (xcluding postage fee)
Warna : Silver
MATERIAL: QUALITY CANVUS
LENGHT  : 42CM
WIDTH   : 13CM
HEIGHT  : 30CM
HANDLE HEIGHT : 23CM
BOTTOM WIDTH : 12CM
CONTENT :A4
WEIGHT : 0.95 KG 
Status : OUT OF STOCK

Alhamdulillah, kami sempat update koleksi ini dahulu. Insya Allah kami akan cuba update dari masa ke semasa. Memang anda tidak akan rugi membeli koleksi handbag kami ini kerana ianya amat-amat berpatutan & MAMPU MILIK serta berkualiti.

Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order QM-M Handbag Collection . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!! Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)