Tuesday, December 17, 2013

Jualan Murah Giler!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, berjumpa lagi. Pada kali ni kami nak selitkan koleksi-koleksi Handbag & Backpack kami. Insya Allah harga yang kami tawarkan adalah yang termurah dari yang termurah! Ianya MAMPU DI MILIKI oleh setiap golongan...

Daripada kami menaip panjang lebar, jemput semua jenguk & shopping bersama-sama kami...

Kod : HB3353 Multi Function Bag - Beige.
HARGA : RM 60.00 (xcluding postage fee)

MATERIAL : QUALITY CANVUS

LENGHT       : 34CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 16CM
HEIGHT       : 30CM

HANDLE HEIGHT     : 20CM
LONG STRAP LENGHT : 110CM (FOR SMALL BEG)
OPENING CLOSER    : ZIP
CONTENT A4        : YES

Warna : BEIGE

Kod : HB3356 Multi Function Bag - Dark Blue.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)

MATERIAL : QUALITY CANVUS
LENGHT       : 34CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 14CM
HEIGHT       : 25CM

HANDLE HEIGHT     : 20CM
LONG STRAP LENGHT : 110CM
OPENING CLOSER    : STRING
CONTENT A4        : NIL

Status : OUT OF STOCK

Kod : HB3356 Multi Function Bag - Black.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)

MATERIAL : QUALITY CANVUS
LENGHT       : 34CM
WIDTH        : 0CM
BOTTOM WIDTH : 14CM
HEIGHT       : 25CM

HANDLE HEIGHT     : 20CM
LONG STRAP LENGHT : 110CM
OPENING CLOSER    : STRING
CONTENT A4        : NIL

Status : OUT OF STOCK


Kod : HB3290 Multi Function Bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : White (OUT OF STOCK), Light Brown (OUT OF STOCK), Purple (OUT OF STOCK), Red (OUT OF STOCK) & Coffee (OUT OF STOCK)

MATERIAL: ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT  :  37CM
WIDTH   :  15CM
HEIGHT  :  24CM

BOTTOM WIDTH: 15CM
STRAP LENGHT :
CONTENT : A4

Kod : HB3290 Multi Function Bag.
HARGA : RM 50.00 (xcluding postage fee)
Warna : Brown (OUT OF STOCK), Blue (OUT OF STOCK),
 Beige (OUT OF STOCK) & Black (OUT OF STOCK)

MATERIAL: ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT  :  37CM
WIDTH   :  15CM
HEIGHT  :  24CM

BOTTOM WIDTH: 15CM
STRAP LENGHT :
CONTENT : A4

Kod : BS14
HARGA : RM 25.00 (xcluding postage fee)
Warna : Sky Blue, Coffee, Red & Dark Blue
OUT OF STOCK

Material : Nylon.
Saiz : Length 26* Thickness 13* Heigh 12cm

Kod : BS15
HARGA : RM 25.00 (xcluding postage fee)
Warna : Indigo Navy, Blush Pink & Milky Blue
OUT OF STOCK

Material : Nylon
Saiz : Length 32* Thickness 20* Heigh 13cm

Kod : BS12
HARGA : RM 20.00 (xcluding postage fee)
Warna : Green, Coffee, Black, Blue & Red
OUT OF STOCK

Material : Oxford Fabric,waterproof.
Saiz : Length 28* Thickness 11* Heigh 21cm

Jika berminat boleh terus PM kami di sini ~~> Order Here . Melalui ORDER FORM kami ini juga di alu-alukan. Kami menantikan pesanan dari anda!!! Untuk melihat gambar-gambar yang lebih banyak & cun, boleh terus ke Page kami di QasehMuslimah.Munirah .

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh juga PM kami di Page/FB, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui ruangan komen di blog ini... 
Terima kasih sudi meluangkan masa singgah di blog kami...

enjoy shopping & crafting with us....

6 comments :

  1. macam best semua ni..kemudahan untuk travel..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap...sy pun sll travel, ikut suami..so bl sy berpuas hati pakai beg ni then sy decide utk jual beg ni pula...bnda yg baik harus di kongsi bersama kn (^_^)

      Delete
  2. Replies
    1. kalau berminat boleh trs order (^_^)
      beg tu mmg betul2 membantu semasa travel...

      Delete
  3. salam kenal. singgah sini terus tinggal jejak. jom ke teratak saya dan sudilah follow sekali eh. maceh... >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks (^_^) insya Allah sy akan singgah di teratak awk...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)