Thursday, January 2, 2014

Tempahan Siap Untuk Syazana

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Salam Tahun Baru untuk semua...!!!
Masih belum terlambat untuk kami wish pada semua. Almaklumlah, hari-hari kami agak penuh dengan pelbagai kerja yang di rancang & tidak di rancang. So faham-faham sahajalah kenapa kami kurang sempat online.

1st entry untuk tahun 2014 ni, kami dengan besar hatinya ingin memulakan dengan koleksi Felt Craft - Keychain Konvo kami yang telah di tempah oleh customer comey kami iaitu Syazana (FB : Nursyazana Roslan ). Design keychain kali ni adalah 100% dari Syazana sendiri manakala kami just membuat pemilihan warna sahaja.

Ni adalah bantal-bantal gebu yang siap di jahit tapi belum jahitkan topi konvonya lagi...Geram pulaj bila tengok dalam banyak-banyak camni!

Ini pula yang dah siap 100% menjadi KEYCHAIN KONVO khas untuk Syazana!!!! Alhamdulillah, dia suka... Jemput tengok satu persatu keychian ni ek..

Kod : KC010114
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : EAMY (Nevy Blue)

Kod : KC020114
Keychain Bantal Panjang (Soft Brown)
Tulisan : AIDA (Purple)

Kod : KC030114
Keychain Bantal Panjang (Smokey Pink)
Tulisan : EIYDA (Turquoise)
 
Kod : KC040114
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : DAYAH (Pine Green)

Kod :KC050114
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : SUE (Smokey Pink)

Kod : KC060114
Keychain Bantal Panjang (Smokey Pink)
Tulisan : AINI (Nevy Blue)

Kod : KC070114
Keychain Bantal Panjang (Red)
Tulisan : FITRI (Lime Green)

Kod : KC080114
Keychain Bantal Panjang (Yellow)
Tulisan : ASIAH (Pine Green)

Kod : KC090114
Keychain Bantal Panjang (Soft Brown)
Tulisan : NIK (Turquoise)

Kod : KC100114
Keychain Bantal Panjang (Purple)
Tulisan : ALIN (Khaki)

Kod : KC110114
Keychain Bantal Panjang (Smokey Pink)
Tulisan : SYANA (Brown)

Kod : KC120114
Keychain Bantal Panjang (Cream)
Tulisan : EIRA (Brown)

Kod : KC130114
Keychain Bantal Panjang (Dark Brown)
Tulisan : SYAM (Khaki)

Alhamdulillah, semuanya sudah selamat sampai kepada Syazana. Kami juga berbesar hati menerima tempahan dari Syazana. Yang paling membuatkan kami happy sangat, apabila Syazana turut post dalam FB gambar ini...

Kembang kucup hidung kami dengan gambar tersebut!!! I'm so happy!!! Thanks a lot Syazana & friends!

Kepada korang yang nak share happening macam Syazana, korang boleh terus membuat tempahan kepada kami melalui PM kami di FB & Page, email ke qasehmuslimah.munirah@gmail.com atau melalui ORDER FORM kami di blog.

Insya Allah, kami akan cuba memberikan yang terbaik dari kami...
Terima kasih kerana sudi luangkan masa korang membaca blog kami kali ini...

enjoy shopping & crafting with us...

2 comments :

  1. comelnye keychain..siap ade topi konvo lagi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap...permintaan customer sempena hari konvo...
      terima kasih (^_^)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)