Thursday, January 16, 2014

Koleksi HOT dari oven!!!!

Assalamualaikum & Salam Sejatera...

Makin ligat kami, tiap-tiap hari ada sahaja koleksi yang keluar/release!!! (^_^) Seperti mana kami pernah inform di page QasehMuslimah-Munirah sebelum ini, kami akan cuba siapkan seberapa banyak kuantiti koleksi ready stock! Ini kerana pada tahun 2013, kami terpaksa tolak banyak sangat order yang urgent! Kalau TOP URGENT memang kami tidak akan ambil sebabkan kami hendak menjaga kualiti koleksi kami. Yang URGENT tu selalunya memerlukan masa 1 minggu sahaja tetapi dalam kuantiti yang banyak. So, kami terpaksa tolak. Insya Allah kami cuba improve untuk tahun 2014 ini.

Entry semalam juga Kami Serbu Kok Lanas, Kelantan adalah stock readymade!!! Jangan tersalah tafsir pula... Boleh dapatkan koleksi keychain semalam dari agen kami di Kok Lanas & juga dari kami... Nak yang customize pun Insya Allah boleh. Tapi kami memerlukan masa sedikit...
Kali ini kami release koleksi COMBO kami pula. 1 set dengan 1 harga... Semestinya yang cukup berpatutan... Jom kita terjah!!!!

 ~Combo 1 : Minion~
Kod : CB010114
Including :-
- Card Holder.
- Keychain.
- Keychain Handphone.

 ~Combo 2 : Minion Batman~
Kod : CB020114
Including :-
- Card Holder.
- Keychain.
- Keychain Handphone.

 ~Combo 3 : Minion Black Widow~
Kod : CB030114
Including :-
- Card Holder.
- Keychain.
- Keychain Handphone.

 ~Combo 4 : Minion Flash~
Kod : CB040114
Including :-
- Card Holder.
- Keychain.
- Keychain Handphone.

Untuk pakej Combo tu kami sediakan semuanya watak utama Minion!!! Comel sangat-sangat kartun ni. 1st time kami tengok cerita ni masa balik rumah di Wakaf Che Yeh! Then, adik kami yang no.4 Masturah, cadangkan kami jahit koleksi Minion ni... Good idea my sis!!!
Then, kita ke keychain readymade lak. Memang cute sangat2... Jom terjah lagi!

Cupid Egg!! cantik & cute... Boleh juga di jadikan hadiah kepada yang tersayang & juga doorgift perkahwinan ataupun apa-apa majlis. Kita zoom satu persatu...

~Keychain Cupid Egg~
Kod : KC240114
Warna : Smokey Pink, Turquoise, Black & Printed Felt.

~Keychain Cupid Egg~
Kod : KC250114
Warna : Soft Brown, Green, Light Purple, Black & Dark Purple.

~Keychain Cupid Egg~
Kod : KC260114
Warna : Baby Blue, Nevy Blue, Black & Grey

~Keychain Cupid Egg~
Kod : KC270114
Warna : Grey, Black Grey, Light Brown, Black & Dark Brown.

Yang last ni tentang Card Holder sepertimana card holder combo kami. Kalau hendak tempah mengikut design permintaan pun boleh. Insya Allah kami cuba siapkan dengan kualiti yang terbaik dari kami. Card holder ni amat-amat kukuh & bergaya di padankan!!!

~Card Holder : Minion Flash~
Kod : CH010114

~Card Holder : Minion~
Kod : CH020114

~Card Holder : Minion Batman~
Kod : CH030114

~Card Holder : Minion Black Widow~
Kod : CH040114

Berdebar-debar tak tengok koleksi readymade kami kali ni??? Semuanya limited edition!!!! Siapa cepat die dapat... Semuanya 100% handmade & jahitan dari kami sendiri. Dari start hendak lukis pattern hinggalah step yang terakhir. Semuanya 100% kami lakukan secara manual!!! Sebab itulah tingginya nilai handmade ni...

Jika berminat, cepat-cepat PM kami di page QasehMuslimah.Munirah .Boleh juga menggunakan ORDER FORM di blog ini atau email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com .. Semuanya hanya di hujung jari anda!!!

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca entry kami kali ini...

enjoy shopping & crafting with us....

12 comments :

  1. comel comel comel..tak pernah tak comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...terima kasih...terima kasih...
      terima kasih ketat2...hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih Bunda... (^_^)
      nk order nnt just PM je ek..

      Delete
  3. comel2 semuanya....
    http://feezaakashaharin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Feeza..klu dah berminat tu apa lagi...order cpt...hehhehe

      Delete
  4. Comel dan kreatif2 semuanya.. Rajin Munirah..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih byk2...
      kalau berminat nak buat tempahan just PM sy ek (^_^)

      Delete
  5. Replies
    1. mmg trending sgt2...majoriti dok tempah minion ni...alhamdulillah

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)