Thursday, September 10, 2015

Felt Wrislet..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, dapat curi masa update Blog pagi ni. Sebenarnya kami plan nak gulung popia mini tapi fikir-fikir balik, pagi-pagi ni kami start dengan update Blog & koleksi PROMOSI OFFER AIDILADHA dululah... Kalau korang nak tahu apa PROMOSI OFFER AIDILADHA kami bulan ni, boleh terus refer pada FB kami Munirah Mustafar & Page FB kami di QasehMuslimah.Munirah . Memang super duper hebat!!!!

Di Blog comey kami ini pula, kami nak share tentang koleksi Felt Craft kami. Antara koleksi & tempahan customer yang telah kami siapkan & pos kepada tuannya. Apa itu???
FELT WRISLET 
Tambah 1 lagi koleksi kami... Sukenyerrrrr.... Jom kita tengok gambar-gambar yang kami rakamkan.. Biarkan gambar berbicara...chewaaaahhhh!!!!

Ini adalah view semasa proses ukuran, cantuman, jahitan di lakukan. Satu persatu kami teliti supaya kualiti koleksi kami terjaga & kemas jahitannya. Korang nak guna nanti pun terasa selesa... Betul kan??

Nampak tak betapa kami menitik beratkan kualiti koleksi kami. Semuanya 100% menggunakan jahitan tangan/manual. Bukan tidak percayakan mesin tetapi kami cuba tampilkan seni craft yang lebih berkualiti tinggi melalui proses manual...

Ini pula view selepas semua proses siap... Saiz Samsung Galaxy Note 2 boleh masuk (saiz boleh request..). Memang cukup kemas & cantik!!!! Kami beri 5 bintang!!!!!

Felt Wrislet
Kod : W010915
Material : Kain Felt / Zip / Kertas Gam
Warna : Grey / Black / White

Semuanya siap dengan jayanya... Alhamdulillah... Wrislet ini dengan jayanya dah sampai kepada tuannya. Happy betul kami...
Kepada korang yang berminat hendak membuat tempahan, senang sangat-sangat. Semuanya hanya di hujung jari korang je... Ingat, serius buyer only!!! 
Semuanya hanya di hujung jari korang sahaja. Insya Allah kami akan cuba respond & reply dalam masa 24 jam.
Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

  1. Salam munirah.

    Cantik nampak felt wristlet tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkmslm... Alhamdulillah, terima kasih... nak order boleh trs PM/WhatsApp je sy (^_^)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)