Friday, September 11, 2015

PENDEK itu COMEY

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kerap pula kami update Blog ek... Pantang ada masa sikit...hehehehe...
Sebenarnya kami terbaca satu animasi ni tentang KAKAK PENDEK!!! Memandangkan kami pun kakak saiz comey so rasa macam nak share pula animasi tu dalam Blog ni...
Maybe ada antara korang yang dah tengok dalam FB tapi kami tetap nak share gak...hehehehe...

Memang betul... Kadang-kadang rasa down sebab ketinggian tak cukup. Cita-cita dulu nak jadi askar atau polis (senang cerita anggota berpakaian uniform la...) tapi semua hanya tinggal cita-cita je... Nasib baik time Universiti dulu lepas join Komander Kesatria UiTM Seri Iskandar, Perak (bangga wehhh!!!).. Merasa la gak daripada tak merasa langsung...
Ini memang confirm selalu terjadi. Sekarang ni umur dah masuk 31 tahun tapi selalunya orang sekeliling budget umur dalam 20 ke 24 tahun. Ko ado??? Awet muda gituwww...

Gila tak seronok??? Memang rasa melayang r kejap... Bagaikan di kelilingi oleh rama-rama & burung-burung yang berterbangan!!! Sekali lagi, kau ado???

Inilah salah satu kelebihan yang kami ada... Selalunya adik-adik & husband menjadi sasaran...hehehehe...biarpun dieorang gelak-gelak tapi kami save!!! Tak payah pening kepada, just minta tolong je...
Ini pun selalu terjadi. Even kalau jalan-jalan dengan husband pun ada yang bertanya begitu. Kalau ada aweks yang dok jeling-jeling adik kami, terus kami peluk tangan adik... Jatuh la saham korang...hehehehehe
Keadaan ini pun kami banyak kali lalui. Paling lates tahun ini. Kami pergi sembahyang di masjid then tiba-tiba sorang pakcik datang. Di hulurnya sampul duit raya. Alhamdulillah, rezeki... Rezeki jangan di tolak kan....heehehehee
Bahagia sangat sebenarnya...
Kalau duduk berjauhan, terasa rindu sangat usikan mereka!


Takde siapa pun nak marah... Seronok join ngan budak-budak ni. Dieorang lebih happening daripada golongan dewasa ni. Lagipun budak-budak ni lebih telus & jujur daripada orang dewasa.. Betul tak???

Really??? Memang PENDEK itu COMEL!!!!
Awesome...!!! Tertarik...menarik.. memang debommm...!!!


Bangga giler pula describe tentang PENDEK itu COMEY ni. Tapi apa-apa pun, setiap yang ada pada kita ada keistimewaan masing-masing. Ada kelebihan & kelemahannya. Cuma bergantung kepada diri kita sendiri macam mana nak control kelemahan kita supaya menjadi salah satu kelebihan untuk diri kita...
Okeylah, till we meet again...
Terima kasih kerana baca entry kami kali ini...

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)