Thursday, October 15, 2015

Headband & Pillow Kak Paziah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, dapat juga peluang untuk admin update Blog ni. Lama sangat tak update ni, nanti semua orang bosan tunggu lak... tertanya-tanya apalah yang admin buat sampai busy sangat tu???hehehehehe
Maaflah, admin memang busy tahap gaban bulan ni. Almaklumlah, dah start dengan produk baru QM-M iaitu FLAVO CHOC... 
FLAVO CHOC
Saiz Jar : 10cm (T) / 6cm (diameter) / 180ml (isipadu)
Perisa : PEANUT/CORN FLAKES/NESTUM/OREO

Inilah rupanya FLAVO CHOC kami... Alhamdulillah, setakat ni dalam masa 2 hari selepas pelancaran, sudah terjual 40 jar... Itu dalam masa 2 hari je... Alhamdulillah juga order still keluar setakat ni & kami mengharapkan support dari kalian semua... Ini adalah 100% produk Bumiputera, 100% air tangan kami, 100% suci & HALAL serta 100% terbaik hanya untuk korang semua...

Okey, kita tinggalkan dulu tentang FLAVO CHOC... Tujuan utama entry kali ini adalah untuk update & share dengan korang berkaitan dengan order FELT CRAFT kami... Customer ini dah order lama dah & dah siap lama dah..hehehehehe... Kami kurang berkesempatan untuk terus update kat korang... Sorry ek...

ni masa proses match & maching...chewahhhh.... sebenarnya time ni tengah susun-susun semua items yang bakal di jahit nanti. Dah confirm tempatnya condong ke, tegak ke, barulah kami jahit terus... dan hasilnya....

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB011015
Getah Headband : Pink
Bunga : Green tea / Smokey Pink
Hiasan : Button
 
Headband si chiky ni pakai memang simple je tapi cantik... Kami sendiri pun berkenan dengan headband ni. Buat 1 untuk diri sendiri...ehheeehehehehe
 
Koleksi : PILLOW
Kod : PL011015
Warna : Green Tea 
Hiasan : Minion / Butterfly / Flowers / Cupid Love
Tulisan : DHIYA KEISHA QAIRINA (Choc/Cream)

Cantik tak??? Mesti admin kena tanya macam tu kan...hehehehehe... 
Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)