Wednesday, October 28, 2015

Aneka Headband dari QM-M

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua....

Alhamdulillah, kami kembali dengan entry baru pada bulan ni. Akhir bulan Oktober 2015...hehehehee... Kami memang busy sangat sampaikan waktu rehat kami pun kurang. Alhamdulillah, rezeki dariNya... Walaupun penat tapi kami bersyukur...

Staright to the point, untuk entry malam ni kami nak share dengan korang aneka headband yang di tempah khas oleh customer kami iaitu Puan Rawani. Banyak headband dia tempah dari kami. Berbunga kejap kami semasa siapkan headband ni...

Ini adalah semasa proses matching & match... Kami letak-letak dulu hiasan dengan getah headband serta tulisan. Kalau warnanya naik seri, so terus confirm letak tepi.. Kalau tak berapa cantik, kami pusingkan lagi hingga nampak cantik!!!!

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB021015
Tulisan : Qisha (Pink/Red)
Hiasan : Butterfly (Yellow) / Bunga (Blue/Pink/Soft Pink/Baby Blue)
Getah Headband : Light Pink

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB031015
Tulisan : Zara (Yellow/Light Green)
Hiasan : Oval (Black) / Bunga Mawar (Baby Blue/White)
Getah Headband : Yellow

Koleksi : HEADBAND
Kod : HB041015
Tulisan : Qaseh (Baby Blue/Turquoise)
Hiasan : Bunga Melur (Baby Blue/White) / Button
Getah Headband : Baby Blue
 
Koleksi : HEADBAND
Kod : HB051015
Tulisan : Zarin (Purple/Dark Purple)
Hiasan : Oval (White) / Bunga (Pink/Baby Blue/Purple) / Ribbon (Light Brown)
Getah Headband : Orange

 
Koleksi : HEADBAND
Kod : HB061015
Tulisan : Alya (Grey/Baby Blue)
Hiasan : Bunga (Baby Blue/White)
Getah Headband : Green

Inilah dia koleksi HEADBAND kami. Alhamdulillah... Kadang kala rindu nak jahit headband ni. Sebab rasa seronok bila customer hantar gambar baby mereka pakai headband yang kami siapkan... Rasa semua penat tu hilanggggg....

Lastly kami belanja lagi gambar headband kami yang cute dan comey + cantik ni...hehehehehe
cantik sangat-sangat kan????!!!!!

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)