Wednesday, November 11, 2015

Wrislet Felt Craft

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, kami di beri kesempatan & peluang untuk update Blog kami ni. Untuk akhir tahun ni kami busy sangat sebab nak merangka projek akhir tahun & projek tahun depan. Tambahan lagi OFFER koleksi handbag sedang berlangsung sekarang ni, lagi busylah kami... Alhamdulillah, itu semua rezeki dariNya...

Untuk entry kali ni kami nak share WRISLET FELT CRAFT dari koleksi kami. Memang simple je sebab customer just nak simple & plain... So, ada request customer, kami siapkan dengan penuh gaya & canggih!!!
Ini antara bahan-bahan yang di perlukan...hehehehehe...

Seronok sebenarnya jahit Wrislet ni. Sebabnya bila siapkan Wrislet ni dalam kepala dah fikir & plan macam-macam. Nak jahit handbag la, backpack la... Tapi sampai sekarang ni pun tak tertunai lagi plan tu sebab sibuk siapkan tempahan customer...


Pandangan dari side depan


Pandangan dari side belakang pula.

Koleksi : Wrislet
Kod : W011115
Warna : Dark Brown/Black
Ruangan : 1 zip / 2 ruangan dalam


Ini pula adalah zoom kami sediakan untuk korang skodeng apa kelebihan Wrislet kali ini. Berapa besar ruangan dalam. Anggaran saiz Wrislet ini.
Amacam, ada yang berminat ke? hehehehehhe... 

Korang juga boleh request saiz Wrislet korang. Harga depend pada saiz, design, hiasan & kuantiti tempahan korang. Insya Allah kami tawarkan koleksi mampu milik untuk semua customer & bakal customer kami...

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)