Thursday, November 19, 2015

Car Charm Katak Keroppi

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua? Kami mencuri masa sekejap untuk update Blog kesayangan kami ni. Kebetulan hari ini nak pos order customer, so kita berhenti jahit separuh hari...hehehehehe...
Untuk hari ini kami nak share dengan korang koleksi CAR CHARM kami. Memang cute, comel sangat... Semua orang suka kot design ni... Jom kita tengok...

Car Charm Katak Keroppi in the house!!!! Memang comel giler... Inilah katak paling cute & comel kat dunia tau... Bahagian hadapannya macam ni. Kami tambahkan & serikan dengan susunan butang berwarna. Kain ribbon pula kami menggunakan ribbon lembut.
 
Ini pula adalah pandangan sebelah belakang Car Charm Katak Keroppi request by Nurul Amalina ni. Korang tak berminat ke??

Koleksi : CAR CHARM
Kod : CC011115
Hiasan : Katak Keroppi / Butang berwarna
Tulisan : NURUL's CAR (Green Leaf / Hijau Lumut)
Ribbon : Pink

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

2 comments :

  1. comelnya car charm katak keroppi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...
      Kalau berminat untuk membuat tempahan boleh terus contact kami

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)