Tuesday, November 24, 2015

Sweetnya...Couple Pillow

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua....

Apa khabar semua customer & followers kami. Cuaca sekarang ni semua sedia maklum kan...? Kami di Ipoh pun sama juga, kalau tidak hujan pada pagi hari maknanya petang sampai ke malam. Alhamdulillah, hujan rahmat. Bak kata mak abah kami, "Alhamdulillah hujan turun, tak payah siram pokok bunga. Sejuk bumi Allah s.w.t ni.."

Untuk entry kali ini, kami kena taip laju-laju sebab takut petir + guruh pulak. Sekarang ni tengah hujan di kawasan rumah kami. Kalau hujan lebat + petir + guruh, CONFIRM kami akan off internet rumah. Risau... hehehehehe...
Ramai yang bertanyakan kami harga & design COUPLE PILLOW... Ini kami share dengan korang antara customer kami yang menempah COUPLE PILLOW dari kami. Moga dapat mencetus idea untuk korang juga.

COUPLE PILLOW untuk customer kami. Simple dan sweet!!! Semuanya adalah idea & request dari customer kami sendiri. Korang, bila lagi???

Ini semasa proses menyiapkan COUPLE PILLOW untuk RIN. Di sebabkan saiz pillow ini agak besar dan admin ni agak comey so pada mulanya admin agak susah nak sesuaikan posisi menjahit. Then lastly bila dah dapat rentaknya, Alhamdulillah terbentuklah pillow pertama ni...

Koleksi : COUPLE PILLOW
Kod : PL011115
Tulisan : RIN (Baby Blue) / LO (White) / 23.8 (Blue)
Hiasan : Bentuk hati (Red) / Kartun & Awan (White)

Ini pula proses menyiapkan COUPLE PILLOW yang satu lagi. Sweet kan??? Sebelah sana mengintai sebelah sini... Chewahhhh!!!!! 

Koleksi : COUPLE PILLOW
Kod : PL021115
Tulisan : SHAH (Baby Blue) / VE (White) / 23.8 (Blue)
Hiasan : Bentuk hati (Red) / Kartun & Awan (White)

Ini pula wajah keriangan customer kami setelah menerima COUPLE PILLOW dari kami. Alhamdulillah, beliau happy sangat!!! Korang jangan jealous pula, boleh terus je ORDER dari kami sepertimana customer kami ni buat... Prosesnya senang je...

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)