Saturday, November 14, 2015

Headband untuk Puan Nazalea.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Alhamdulillah, dapat lagi peluang masa & tenaga untuk update Blog kesayangan ramai ni...hehehehe... Sekali sekala nak up diri sendiri... hhehehehehe...
Kami sebenarnya ada duty yang menunggu. Nak kena siapkan order CASING TISU KOTAK, CASING MUG & PILLOW untuk customer kami tapi kami nak release kepala kejap pagi-pagi ni sebelum start buat kerja.
Ramai ibu-ibu di luar sana yang order pelbagai jenis headband samada mengikut pattern biasa kami ataupun request dari mereka sendiri. Kami amat berbangga di beri peluang untuk expose kemahiran kami. So, hari ni kami nak share lagi dengan korang tempahan headband yang kami terima dari Puan Nazalea.

Koleksi : Headband 
Kod : HB011115
Tulisan : AYESHA (Turquoise/Light Pink)
Hiasan : Bunga Melur 3 layer (Smokey Pink/Yellow)
Getah Headband : Merah

Koleksi : Headband
Kod : HB021115
Tulisan : Qisyah (Smokey Pink/Black)
Hiasan : Bunga Mawar 3 layer (Purple/Grey/Baby Blue)
Getah Headband : Purple

Cantik kan? Sebenarnya manjahit headband ni agak complicated & menuntut kesabaran yang tinggi juga. Maklumlah nak kena setting saiz bunga & tulisan, then kami kena jahit semuanya sekali... Penat jugalah kepala & badan. Tapi bila dah siap, rasa berbunga-bunga pula..
Kalaulah kami ada rezeki anak perempuan, memang koleksi headband antara yang paling banyak untuk puteri kami tu...hehehehehe... 

Semoga hasil jahitan kami ini mendapat tempat di hati semua customer & followers kami. Jika korang still tak confirm macam mana nak membuat tempahan mahupun melayangkan 1,2 soalan, korang boleh terus contact kami melalui :-

WhatsApp : 011-2427 4941
Email : qasehmuslimah.munirah@gmail.com

Jangan lupa juga, kami di QM-M telah membuka tempahan sepanjang tahun bagi produk QM-M DELICIOUS TASTE kami. Korang boleh hubungi kami menerusi talian di atas juga... Link entry yang lepas kami QM-M Delicious Taste

Antara produk QM-M DELICIOUS TASTE kami adalah :-
  • Puding Gula Hangus
  • Apom Gula Hangus
  • Puding Kastard Koktail
  • Kek Choc Kukus / Cup Cake / Kek Mini
  • Popia Mini Gulung
  • Kuih Siput
  • Popia Mini Nestum
  • Serunding Kelantan (Daging/Ayam/Ikan)
  • Flavo Choc
  • Slurp Taste
  • Roti Jala
Selain itu, kami di QasehMuslimah-Munirah juga ada menjual produk-produk lain seperti :-
  • Handbag / Backpack
  • Produk Cathy Choo
  • Produk Stevia Sweetener
  • Produk Qaseh Gold
  • Tudung Bawal / Shawl
Lastly, terima kasih atas kesudian korang baca entry kami kali ini. Jangan lupe singgah lagi & shopping bersama kami...
enjoy shopping & crafting with us...

Sape nak voucher? (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...DLL..)
Sila tekan WHOHAA & Terus register sahaja.
PERCUMA! Free voucher (KFC, TESCO, JUSCO, PIZZA HUT, IKEA...and another)
Please visit WHOHAA to join member. (join member for free)

Share IKLAN --> Orang KLIK --> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana??
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje..

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah... Daftar free, kumpul point mudah sangattttt... 
Cepat KLIK SINI!!!

Klik LIKE sini yea.. TQ --> QasehMuslimah.Munirah Page

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)