Friday, January 4, 2013

Harga Terkini Tahun 2013

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Apa khabar semua? Hari Jumaat yang agak cerah ni takkan tak happy kan? Kami di QasehMuslimah-Munirah pun happy hari ini. Alhamdulillah, respond yg kami terima agak membanggakan. Agak2 kalau terus-menerus macam ni, dapatlah kumpul duit utk jalan2 ke Korea...! hehehe ~bestnya bila tgk kwn2 jln2 ke Korea...sob...sob...

Untuk entry kali ni, kami just nak update semula HARGA TERKINI untuk TAHUN 2013 koleksi kami. Ini kerana ada yang bertanyakan kami tentang perkara ini. Terima kasih banyak2 kerana alert & ingatkan kami. Buat maklumah korang semua, ini harga koleksi kami bagi tahun 2013!

1) HEADBAND : RM 15.00/unit & ke atas*
2) KEYCHAIN : RM 3.50/unit.
3) KEYCHAIN HANDPHONE : RM 3.00/unit
4) BROOCH : RM 2.50/unit
5) KLIP RAMBUT : RM 1.50/unit ~ RM 2.00/unit
6) SARUNG HARDDISK : RM 15.00/unit

*harga headband adalah tertakluk kepada bilangan bunga & tulisan. RM15.00/unit adalah harga normal untuk sekuntum bunga + tulisan (5 huruf) sahaja.


Oppss... ada additional information skit..!
## harga yang di paparkan adalah seperti harga tahun sebelumnya. Kami cuba untuk mengekalkan harga yang sedia ada.
## jika pembelian 10 items & ke atas, potongan harga sebanyak 10% akan di berikan.
## jika pembelian melebihi 15 items, postage fee akan di tanggung oleh kami.
## sebarang perubahan tertakluk kepada keadaan. Pihak kami akan cuba update dari semasa ke semasa.

Enjoy crafting & shopping with us...

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)