Thursday, January 31, 2013

Handmake Craft : Tempahan Dari Kak Ros (TM Teluk Intan)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Kami masih lagi dalam emosi bercuti. Lama tidak balik rumah keluarga di Wakaf Che Yeh, Kota Bharu, Kelantan. Rindu rasanya... Kesempatan cuti  yang panjang ni, husband bawa balik Kelantan. Alhamdulillah, tenang terasa... (^^)

Baiklah, cuti pun cuti jugak. Tapi blog tetap update... Nama pun business sendiri. Kalau kita kerja lebih maknanya lebih lah income masuk! Iye tak?

Entry kita pada kali ini masih lagi berkaitan dengan Telekom Malaysia Berhad. Kali ini tempahan yang kami terima daripada Kak Ros. Keychain Telekom Malaysia kali ini agak kecil sikit saiznya. Kami lakukan sedikit perubahan atas tempahan yang kami terima. Kak Ros mahukan keychain Telekom Malaysia yang saiz kecil sikit je dari yang biasa kami buat. Yang lain semuanya sama. Cuma tulisan 'Teluk Intan' tu kami ubah sikit coraknya.

Ini 2 contoh keychain Telekom Malaysia. Yang sudah bergantung besi keychain adalah yang biasa kami siapkan sebelum ini. Yang sebelahnya pula adalah tempahan dari Kak Ros. Semua sama cuma saiznya di kecilkan & tulisannya kami lentukkan macam tu. Anyway, keychain ini tetap cantik & cute!!!

Kami di QasehMuslimah-Munirah berharap Kak Ros happy dengan hasil kerja kami. Nanti bolehlah order lagi.. (^^)

Kalau ada apa-apa kesulitan, korang boleh contact kami di email, FB & ruangan komen di blog kami ni. Kalau hendak order, just fill our ORDER FORM...

Enjoy crafting & enjoy with us...

2 comments :

  1. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    (follow mana2 pun bole.. nk follow dua2 pun ok.. heee.. tQ dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sbb follow...
      nnt blog walking kat blog sy lg ek... comment koleksi sy ke... nk order pn bleh, sy bg hrga terbaikkkk punye...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)