Sunday, February 3, 2013

Handmake Craft : Keychain LHDN

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Bulan Feb 2013 sudah menjelma. Bulan Jan 2013 sudah pergi meninggalkan kita. Alhamdulillah, kita masih di beri peluang untuk berpijak di bumiNya & beribadat kepadaNya.. Amin...

Bulan Jan 2013 banyak memberi impak kepada kami di mana jualan handmake craft kami agak memberangsangkan! Tuan CEO pun tersenyum lebar!!! hehehehe... Harap2 boleh maintain sampai bila2... ~lagi bagus rating sales sentiasa naik kan!!! (^^)

Buah tangan kami & sebagai pembuka bulan Feb 2013 ni, kami nak share dengan korang koleksi kami yang terbaru. Kalau bulan lepas merupakan bulan keychain Telekom Malaysia Berhad (~thanks a lot staf TM Teluk Intan!), insyaAllah kami berharap pada bulan ni membawa tuah yang sama! Keychain Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) yang cute & terbaik dari kami! 

Keychain kali ini adalah tempahan dari staf LHDN Cyberjaya. Dia suka sangat dengan keychain TM so dia minta kami siapkan keychain LHDN kerana dia bekerja di situ. Alhamdulillah, dia berpuas hati... So, korang bila lagi???


Untuk keychain LHDN ni kami siapkan di hadapan dengan lambang LHDN manakala di bahagian belakang kami kosongkan. So, kalau korang hendak kami jahitkan nama ke, apa2 perkataan ke (yg indah2 lah kan...), insyaAllah kami boleh siapkan untuk korang... Keychain ni adalah 100% jahitan tangan tau...!

Untuk harga, korang boleh PM kami... Kalau ada apa2 kesulitan, just contact kami melalui email, FB & ruangan komen di blog ini...


ATTENTION :-
~ Special price untuk kuantiti tempahan 10 unit & keatas (so,kumpul member2 korang & tempahlah skrg!)
~ Kalau tiada masalah, korang email kan logo jabatan korang sekali.
~ Kalau tempahan korang melebihi 100 unit (contohnya utk family day ke, dinner ke, pe2 lah), tolong buat tempahan 2 bulan awal dari tarikh majlis...please....!!!! ~also Special Price for this order!!!~
~ Warna background tu boleh tukar kpd wrna yg korang suka...

Enjoy crafting & shopping with us....

4 comments :

  1. comelnya keychain LHDN ni..yang rumit2 ni mmg hasilnya sllu elok kan..cuma kna sabaq byk (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih (^_^) mmg kena sabar sgt2..terutama bila nak kena siapkan design yg rumit camni..

      Delete
  2. salam...boleh saya tau berapa harga 1 key chain ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlkmslm...hrga bergantung pd kuantiti & size/design keychain...klu macam ni dalam rm4.00/unit... Insya Allah, lagi banyak kuantiti, hrga boleh di runding...
      boleh Whatsapp saya di no : 011-2427 4941

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)