Friday, February 15, 2013

Keychain Untuk Diri Sendiri!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Sudah beberapa hari asyik menjahit je, siapkan tempahan customer. Badan pun rasa lenguh2, jari pun terasa sakit...pedih... ~sebab tercucuk jarum!~
So hari ni, lepas email Invoice@WorkOrder customer, tiba-tiba pulak rasa macam teringin jahit keychain felt untuk diri sendiri! Asyik jahit orang lain punya je... Rupa-rupanya untuk diri sendiri pun tidak ada lagi...

Pernah tak jadi pada korang keadaan macam ni????

So, start la cari pattern keychain untuk diri sendiri. Pilih warna kain felt... Ambil jarum, masukkan benang &&&&&....

Inilah Hasilnya!!!!!!!!!!

Terus sangkut kat beg. Saja je pilih beg merah ni sebab selalu kalau husband bawa jalan-jalan, beg ni yang menjadi pilihan. Kalau selalu pakai, InsyaAllah ada yang bertanya pasal keychain ni... ~strategi pemasaran...ye tak??~

Enjoy crafting & shopping with us...

4 comments :

  1. betul tu..saya buat wristlet utk kegunaan sendiri.
    pastu kawan2 dok tny beli kt mana..bila saya kata saya buat sendiri, Alhamdulillah, ramai dok suka tempah kt saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...semoga business kt sama2 maju...
      Kalau kita xyakin dgn produk kt, camne kt nk yakinkan org lain kn... (^^)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih... (^^) xsudi order ke??? hehehe
      sudi sebarkan kpd kengkawan ek...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)