Monday, February 25, 2013

Handmake Craft : Tempahan Keychain Dari Kak Midah.

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

Sebelum kami start entry ni panjang lebar, kami ingin ucapkan terima kasih kepada semua customer kami yang sentiasa menyokong kami, followers kami & rakan2 blogger yang lain. Rating kami pada tahun ini agak memberangsangkan. Alahmdulillah.. (^^) Oklah,bila tgk je tajuk entry hari ni, korang mesti cakap 
"Kak Midah lagi? Banyaknya die beli... Biar betul!" 
Tapi memang betul pun... Kak Midah banyak membuat tempahan kepada kami. Tempahan- tempahan itu datangnya dari customer mereka sendiri sebab Kak Midah & family adalah dealer kami yang paling laris jualannya! ~thanks Kak Midah~

Ini adalah keychain yang telah kami siapkan untuk Kak Midah berdasarkan tempahan yang di terima. Khas untuk korang jadikan rujukan nanti..

Keychain HP 'AUS & KIERA'
Keychain 'ADIQ & KHAI'
Keychain HP 'LOLITA'
Keychain 'LOGA & PRIYA'
Keychain 'PUTERI & DAUS'
Keychain 'PEOL & JIHO'
Keychain 'ADIK & KAKAK'
Keychain 'MAYON & EYKA'
Keychain 'ATIN & JOE'
Keychain HP 'LOLITA &YN'
Banyak tak? Jangan terkejut lak, sebenarnya ada lagi. Itu kami akan masukkan ke entry akan datang bila semuanya sudah get ready!
Untuk pemilihan warna adalah 100% daripada pemilihan customer. Kalau kami rasa pemilihan warna agak tidak sepadan, barulah kami akan discuss balik untuk membuat pertukaran ataupun tidak.
1 tips dari kami, kalau korang hendak membuat keychain & keychain HP berbentuk LOVE macam ni, pastikan nama yang akan di jahit tidak terlalu panjang sebab nanti kurang cantik! Percaya lah...

Oklah, kalau korang ingin membuat tempahan, just isi ORDER FORM kami. Tapi jika ada sebarang pertanyaan bolehlah hubungi kami melalui FB@page, email qasehmuslimah.munirah@gmail.com & ruangan komen di blog ini...

Enjoy crafting & shopping with us...

6 comments :

  1. bagusnya ada dealer..saya takde..usaha sendiri je cari pelanggan

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...ml2 Kak Midah ni customer sy...pastu ada yang berkenan dgn keychain yg sy wat kat dieorg so dieorg tlg ambil order...sy bg cdgn, klau dieorg tlg dpt'n order, sy bleh wat'n & sy bg dieorg hrga borong...so dieorg jual hrga jualan...sekurg2nya dpt tlg dieorg tambah pendapatan jgk... (^+^) alhamdulillah, smpi skrg business ngn dieorg xprnh stop..tolong sesama melayu (^+^)

      Delete
  2. wah comel ni sis, rajin la sis nak jahit2 bgai.tapi good job la sebab sis dah mengasah bakat disamping dapat cari duit sampingan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...(^+^) tibe2 rasa kembang melayang lak...hehehe..
      sy tlg suami sikit..drpd duduk saja2 kat umah, ngadap menjahit ni leh gak r tambah duit blanja kan...
      thanks for ur comment =)

      Delete
  3. Replies
    1. ORDER FORM ada di bahagian paling bawah blog akak ni...
      boleh order di situ...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)