Friday, March 1, 2013

Handmake Craft : Keychain LoVe Tempahan Syarifah (Part 1)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Entry terbaru untuk bulan baru merangkap 1st entry untuk bulan Mac 2013 ni. Semoga ianya adalah langkah kanan buat kami. Alhamdulillah, sales bulan Feb 2013 mencapai & melebihi target kami. Terima kasih kepada semua customer & follower kami (^+^)

Untuk 1st entry ni, kami teruja untuk share dengan korang berkaitan dengan tempahan keychain yang kami terima dari Syarifah. Beliau merupakan wife kepada kenalan sekolah saya dahulu. Erm... lama xjumpa kawan2 sekolah dulu... Budok Kg merupakan FB mereka. Korang bolehlah tanya2 nanti apa komen mereka berkaitan dengan koleksi kami ni.

Keychain LoVe dengan gabungan warna yang berbeza
Ini adalah keychain LoVe yang kami maksudkan. Kami sengaja adakan Part 1 & Part 2 untuk memberikan kejutan pada korang ~chewaaahhhh~. Untuk Part 1 ni kami share dengan korang keychain LoVe ni. Untuk Part 2 nnt, korang tunggulah! Jom kita zoom satu2...

KC 010313 - gabungan pink & koko
KC 020313 - gabungan koko & biru
KC 030313 - Gabungan Kuning & Turquoise
KC 040313 - Gabungan Biru Laut & Dark Blue
KC 050313 - Gabungan Gold & Pink

Amacam, terbaik kan! Semasa proses menyiapkan keychain ni, kami pun teruja. Rasa macam hendak siapkan 1 set untuk kami juga (^^) tapi sebabkan kejar masa maka setakat ini kami pendamkan dulu. Maklumlah, tempahan2 lain sedang menunggu turn untuk disiapkan.

Pada kali ni kami perkenalkan kod bagi setiap koleksi kami. So, kalau korang berkenan mana-mana koleksi kami just masukkan kod yang telah kami kepilkan bersama gambar2 tersebut. InsyaAllah, koleksi2 kami yang lepas juga kami akan update semula kod.

Seperti biasa, sebarang tempahan di persilakan isi ORDER FORM kami. Tapi jika ada sebarang pertanyaan berkaitan FELT CRAFT kami, bolehlah contact kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com, FB, Page & ruangan komen di blog ini...

Akhir kata dari kami ~ terima kasih... enjoy crafting & shopping with us...

8 comments :

  1. comel2nye keychain awak....slam kenal ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih (^+^) salam kenal juga dari sy...thanks sbb follow blog sy ni... klu nk wat tempahan, leh r PM sy... hehehehe

      Delete
  2. semoga bisnes semakin maju.. amin.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih byk2 (^+^) insyaAllah, bln ni sy akn wat promosi RM 1.00/pcs... nnt lh r join...ajak kengkawangak..ok..

      Delete
  3. wah..bagusnya..Munirah memang buat kraft sepenuh masa ke? saya buat part time je sbb keje ofis bnyk sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Ainim Suju.. Mula2 dulu part time je sbb keje tapi lps abis kontrak, smentara xdpt keje lg skrg ni so sy wat sepnuh masa lah...
      skrg ni pun ngah cr keje tetap. InsyaAllah, klu dpt keje tetap nnt, business ni sy tetap akn terus'n...

      Delete
  4. buat letak dalam paperbag hantaran cantik ni kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih =) mmg kami ada buat utk DoorGift pn...Alhamdulillah, ramai yg bg feedback +ve...nnt klu ada kengkawan nk kawen ke, teringin nk koleksi FELT CRAFT leh pelawa die singgah blog kami ek =)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)