Saturday, March 9, 2013

Congratulation Iwan (^+^)

 Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

1 minggu lamanya kami tidak berkesempatan untuk update blog. Kami ada urusan keluarga yang perlu di dahulukan. Bagi yang selalu follow FB & page kami, insyaAllah mereka tahu apa yang kami maksudkan urusan keluarga tu. Dalam apa juga perkara kita lakukan, keluarga tetap perlu di utamakan. (^+^)

Entry kali ni, kami cuba share dengan korang tentang Konvokesyen Kali ke 10 Twintech di mana adik lelaki kami, Marwan Fikri Bin Mustafar (Iwan) tamat pengajiannya dalam jurusan Bachelor Of Information Technology (Hons) In Business Information Technology. Konvokesyen kali ni di adakan di PICC pada 04 Mac 2013!
Kami juga hendak share dengan korang tentang hadiah special dari kami sekeluarga untuk Iwan. Yang paling-paling membuatkan kami bangga ialah kami adalah satu2nya keluarga yang membawa hadiah yang comey ni... Korang nak tahu apa???
Jambangan LoVe Khas Untuk Iwan
Saya bertolak ke Putrajaya pada 03/03/2013 bersama-sama Mak, Abah, Iwan & juga Kakak dengan menaiki bas Mahligai. Memang selesa sangat2... Alhamdulillah, sepanjang kami di Putrajaya, kami mendapat layanan 1st class. (^+^)
Jambangan bunga ni kami mengambil masa hampir 1 minggu untuk siapkan. Kerana banyak sangat tukar2 idea ~biasalah kan...~ Kami just cuba berikan yang terbaik sahaja. Alhamdulillah Iwan suka! Mak & Abah pun suka sangat2! Okeylah, sebelum kami share beberapa keping gambar konvo Iwan, jom share ngan kami idea Jambangan LoVe ni...
ni sebelum kita jahit & deco2
Pillow LoVe sebelum & selepas
Siap 100%....!!! Cantik x???
Amacam, cantik tak Jambangan LoVe Konvo ni? Sebenarnya ini adalah idea Mak untuk hadiahkan kepada Iwan sempena konvokesyen die. Selalu bagi bunga segar je ~esk lusa dah layu!~ so kita ubat angin sikit, bagi yang berasaskan felt! Setiap perincian dalam jambangan ni mempunyai maknanya yang tersendiri...
"Pillow LoVe besar tu melambangkan Iwan"
"LoVe kecik2 warna Gold melambangkan Mak & Abah"
"LoVe kecik2 warna koko tu melambangkan kami 7 beradik"
"Bunga tu plak melambangkan 2 org abang iparnya"
~means :- iwan sll dikelilingi kami iaitu mak, abah, abang ipar & adik beradiknya. Kami sll support each others & melindungi 1 sama lain~
SWEET Tak?? (^+^)
Iwan happy di hari konvokesyen & bersama Jambangan LoVe
Senang hati kami bila tengok Iwan di hari konvokesyen ni. 1001 dugaan terpaksa die tempuh tapi alhamdulillah akhirnya Iwan berjaya. Kami sekeluarga sentiasa berdoa agar hidup Iwan sentiasa di berkati & di permudahkan... Amin!
Sekarang kami nak share ngan korang antara gambar-gambar semasa hari konvokesyen Iwan tempoh hari. InsyaAllah kalau kita kongsikan kegembiraan bersama orang sekeliling kita, DIA akan tambahkan lagi kegembiraan untuk kita... (^+^)
sebaik sahaja habis majlis, bergambar di atas pentas!
bergambar bersama-sama Mak & Abah
ciuman kasih sayang ~Jealous weh...~
Kakak, Abah, Mak & Iwan...

bergambar bersama lecture Twintech Kota Bharu
Bergaya kejap sebelum balik!
Senyuman kegembiraan!
Selain hadiah Jambangan LoVe ni, Iwan turut terima hadiah dari kakak. Jambangan Bunga Segar. Cantik gak... Banyak sangat2 orang jual bunga. Macam2 pattern! Untung lah awak Iwan... Kakak pun kadang-kadang bergaya juga macam die yang konvo...hehehehe... ~sabar je r~
 
Kami mengucapkan terima kasih banyak2 kepada pihak2 yang terlibat sepanjang kami di Putrajaya. Terutamanya En.Sani kerana sudi bawa kami pergi & balik serta pusing2 Putrajaya & Cyberjaya... Terima kasih dari kami...

Kalau ikutkan ada banyak sangat2 gambar yang sempat kami ambil sepanjang berada di sana tetapi kami terpaksa pilih2 jugak. Banyak sangat nanti sesak lak entry kali ni kan?? Semoga korang pun happy membaca entry kami kali ni (^+^)

Lastly :- "TAHNIAH MARWAN FIKRI BIN MUSTAFAR... KAMI SEKELUARGA SANGAT2 BANGGA DENGAN PENCAPAIAN AWAK..."

Enjoy crafting & shopping with us...

20 comments :

  1. Tahniah untuk adik awak ye.. Lain kali datang putrajaya bagitau saya ye..saya dok situ je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... (+^) insyaAllah, klu sy ke sna lg, sy akn inform awk lak...bleh kita sembang2 kn..

      Delete
    2. betul2..boleh kenal sesama kita.hehe

      Delete
    3. insyaAllah, ada rezeki kita jumpa nnt...awk leh bawak saya jln2 putrajaya... =)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih (^+^)
      thanks gak sbb follow blog kami...insyaAllah kami follow blk blog awk..

      Delete
  3. Tahniah buat adik awk.. =)

    done singgahbalas.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... doa2 kn smg die dpt keje yg lebih baik dari skrg... amin (^+^)

      Delete
  4. Replies
    1. insyaAllah xsakit hati...lebih kepada jeles je bila tgk bantal doraemon tu...sbb skrg ngah siapkan pillow felt...stress lak bila nak kena siapkan pillow besar ni...hehehe...

      Delete
  5. comel bantal...tahniah kat si iwan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...smbil2 blaja smbl2 business...nnt klu nk order, feel free to Pm me =)
      iwan jwb : terima kasih ats ucapan tu =)

      Delete
  6. tahniah juga buat iwan...moga cepat dapat kerja...=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...sy pun doa & harap semoga adik sy sorg ni dapat keje yg lebih baik dari kerja die skrg...amin (^+^)

      Delete
  7. insha Allah..sy nk masuk U n brjaya mcm nie jgk suatu hri nnti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...niat yg baik tu insyaAllah DIA makbulkan... (^+^)

      Delete
  8. wah,...cantikla bouquet tuh! Yang istimewanya, siap ada makna tersirat :)

    Salam Perkenalan daripada Farrah
    http://famf-tower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih farah...itu tanda kasih sayang keluarga pada setiap ahlinya... (^+^)
      salam perkenalan jugak

      Delete
  9. Buat kawan 1 sekolah dulu, marwan.. Tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya wakilkan utk adik sy, Terima Kasih atas ucapan tersebut. Tapi kalau boleh perkenalkan nama, boleh juga die kenal (^_^)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)