Thursday, March 14, 2013

PROMOTION RM 1.00/pcs

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera...

Firstly kami ingin mohon MAAF banyak-banyak kerana agak lewat melancarkan PROMOSI RM 1.00/pcs pada kali ini. Di sebabkan atas alasan-alasan yang tidak dapat kami elakkan maka kami terpaksa tangguh beberapa kali promosi ini. Walau apa sekalipun, kami tetap lancarkan & berpegang kepada janji kami.

Kami melancarkan promosi ini adalah sebagai salah satu tanda penghargaan kami kepada semua customer & follower kami. Alhamdulillah, jualan kami pada 1st quarter ni agak memberangsangkan so kami berbesar hati melancarkan promosi ini.

Setiap koleksi kami hanya berharga RM 1.00/pcs sahaja!!! Siapa lagi nak bagi??? Meh habaq sini... Korang boleh pilih sebanyak mana korang hendak & harga bagi setiap unit adalah RM 1.00 sahaja! ~exclude postage fee ek...~ So, jom kita tengok list koleksi yang terpilih dalam promosi kali ini :-

>>> PROMOSI RM 1.00 / pcs <<<
Items Promotion : Paper Clip
 -->> Butterfly Paper Clip <<--
Butterfly Paper Clip
Kami sediakan dengan 6 warna yang berbeza. Cantik & menarik! Hanya RM 1.00 bagi setiap unit. Klip ni cukup kemas dan sesuai digunakan di mana-mana. Jom kita zoom side depan & belakang klip ni -->>
side belakang & depan
Cara penggunaan yang sangat mudah & pasti menarik perhatian orang di sekeliling korang!
Amacam, bergaya tak???
 -->> Cinta Hati Paper Clip <<--
Cinta Hati Paper Clip hanya RM 4.00 untuk 1 set ~means 1 unit = RM1.00~ Hadiahkan kepada yang tersayang! Kalau die dok buat kerja tu, bila tengok paper clip ni, mesti die tersenyum... Tiap hari bertambah sayang jadinya (^+^)
 
-->> Flowers Paper Clip <<--
6 kuntum bunga yang comey

Flowers Paper Clip ini kami datangkan dengan 6 kuntum bunga. Di hiasi dengan butang-butang comey & manik. Kami cuba tampilkan bunga yang simple & tersusun agar tidak nampak serabut. Serta mainan warna yang menonjol...
cantik kan???
 -->> Ladybird & Mini LoVe Paper Clip <<--
Di sebabkan customer sentiasa tanya tentang ladybird & love, so kami tambahkan lagi koleksi paper clip kami dengan 2 item ini. Nampak simple & sweet... Tambahan lagi, kami hiaskan Love Mini Paper Clip dengan hiasan manik. Ia begitu sinonim!
cantik, tertarik, menarik, kau memang deboom!!!
Alhamdulillah, tercapai sudah impian kami untuk lancarkan Promosi RM1.00/pcs ni. Bukan senang kami hendak sediakan Paper Clip ni untuk korang. Macam-macam dugaan kami tempuhi tau ~jangan xcaya~ Kami harap korang happy dengan koleksi kami kali ini (^+^) 

Promosi ini valid sehingga ke titisan terakhir! hehehehe... kami sediakan setiap koleksi dengan jumlah yang tertentu. So, promosi ini terbuka sehingga koleksi kami ini OUT OF STOCK! Maknanya, jika koleksi dah habis maka habis lah... Kami tidak akan produce yang baru. Tapi kalau korang hendak juga, insyaAllah kita jumpa di promosi akan datang... Apa tunggu lagi, GRAB lah sekarang!!! Siapa cepat, dia dapat....

Dengan lafaz Bismillah, kami lancarkan Promosi RM 1.00/pcs  (^+^) 

Enjoy crafting & shopping with us...

14 comments :

  1. wah kretip2.buat penyepit sidai baju ni..kompom jiran sebelah umah jeles kikiki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... =) sbb tu benda yg remeh2 jgn di sangka xberharga...ye tak? hehehe..meh r shopping =)

      Delete
  2. bestnya kalau dpt beli 1..comel n cantik la... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih =)
      kami memang alu2 kan kalau nak beli...murah sgt2, just RM 1.00/pcs je...trs isi order form...xpn just PM kami...ok... =)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih...meh la shopping ngan kami =)

      Delete
  4. Replies
    1. thanks...rasa kembang kecut lak lubang idung ni...hehehe...
      sudilah wat tempahan dengan kami...promote kat kwn2 & family ek...

      Delete
  5. selamat berniaga awak..bagus ye awak ni

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terima kasih =) jom lah tempah..kami ada tmbh stok lagi di sebabkan permintaan yg luar biasa... =)

      Delete
  7. orang ipohhhh...esok gi ipoh..amek result...---> sekolah raja (p) taayah..hehe

    ReplyDelete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)