Thursday, March 28, 2013

Handmake Craft : Tempahan dari Miz Atin.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Pagi yang agak cerah di Ipoh. So, kami mengambil kesempatan yang ada untuk update entry kami. Hendak edit gambar pun kadang-kadang tak habis, inikan pula nak selalu update entry! Memang kami agak busy sangat2 kebelakangan ni. Itu tandanya blog & koleksi kami semakin di terima & di kenali... Alhamdulillah (^_^)

Entry kali ni berkaitan dengan tempahan yang kami terima dari Miz Atin a.k.a Fatin . Korang boleh terus link kat FB beliau. Kalau-kalau nak tanya apa pendapat die berurusan dengan kami, kualiti koleksi kami... Yang pastinya, kami cuba lakukan yang terbaik untuk setiap tempahan yang kami terima.
Keychain & Klip Rambut Untuk Fatin
Semuanya berunsurkan huruf F... Memang terbaik! Fatin adalah antara customer kami yang paling senang untuk berurusan. Memang tidak merumitkan kami. Maklumlah, kadang-kadang bukan senang untuk puaskan hati semua orang kan... Baiklah, jom kita zoom satu persatu tempahan dari Fatin ni.
KC 110313 - Keychain Farisha
KC 120313 - Keychain Fatin
Keychain Fatin kali ni kami gabungkan bentuk segi empat & Love! Ini adalah design yang di pinta oleh Fatin sendiri. Design ni dah makin popular sekarang kerana majoriti customer kami mahukan keychain begini... Kami pun suka =)
KLP 010313 - Klip Rambut
Klip rambut ni Fatin mahukan huruf 'F' so kami jahitlah seperti yang di minta. Alhamdulillah, Fatin berpuas hati dengan hasil kerja kami. Lega kami rasa (^_^)
Semakin bersemangat kami untuk terus ber crafting!

Baiklah, kalau korang berminat dengan koleksi kami, jangan malu segan, just isi ORDER FORM kami. Kalau korang ada sebarang pertanyaan, boleh terus contact kami melalui FB, page, email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com & juga ruangan komen di dalam blog ni. InsyaAllah kami akan cuba reply dalam masa 24jam.

Terima kasih kerana singgah di blog kami...

enjoy crafting & shopping with us....

2 comments :

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)