Monday, January 7, 2013

Handmake Craft : Tempahan Dari Dina.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Pembuka tahun baru yang agak kurang memberi masa yang panjang untuk lepak2... Alhamdulillah, pembukaan rezeki yang semakin melimpah hendaknya... Kami cuba dapatkan beberapa projek besar untuk menambahkan lagi pengalaman & kreativiti kami. Sebab itulah kami agak terhad sikit untuk update blog & FB kami...
Tapi korang jangan risau, kami tetap cuba sentiasa update apa2 yg terbaru dari kami.

Kali ini kami nak update tempahan keychain yang kami terima dari Dina (practical student di TM Teluk Intan). Dia happy go lucky, sangat suka bercakap... Asyik tergelak je... Dina tempah pada kami Keychain HP berbentuk daun. Setelah pikir2 kami decide untuk jahit daun buah strawberi...

ok tak? Ini keychain HP untuk pasangan couple! Sebab itulah depan belakangnya ada huruf 'D' dan 'Z'... Hadiahkan buat yang tersayang... 


Ini side depan & belakang. Atas permintaan Dina sendiri untuk jahit huruf 'D' & 'Z' tu. Kami tidak galakkan untuk jahit nama penuh sebab nanti tak cantik. Keychain HP kan bukannya besar sangat. Kalau besar plak nnt kita pun susah nak manage. ~from my personal opinion lah~

Okeylah, kami harap Dina berpuas hati dengan hasil kerja kami. Di harap dia sentiasa happy & cepat2 kahwin...hehehehe...

Kalau ada sebarang kesulitan, korang boleh contact kami di FB, email & ruangan komen dalam blog ni. Tapi kalau korang nak order, just fill ktorang punya ORDER FORM kat side bawah blog ni...

Enjoy crafting & shopping with us....

No comments :

Post a Comment

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)