Wednesday, June 12, 2013

EShop ~ Tudung Bawal Eryna.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua...

Semoga hari ini membawakan 1001 kejayaan & kegembiraan kepada semua. Begitu juga kami, amat-amat gembira dengan apa yang telah kami kecapi kini... Alhamdulillah... Business Tudung Bawal kami semakin mendapat sambutan, business Felt Craft juga tidak kurangnya. Tidak sampai tengah bulan, kami sudah menerima pelbagai tempahan. Rezeki nak dekat bulan Ramadhan ni kan...

Seperti yang telah kami janjikan, kami cuba sedaya upaya untuk masukkan koleksi Tudung Bawal kami dalam List Sale kami. Sebelum ini kami tidak berkesempatan kerana sudah habis di jual kepada customer offline kami so terpaksa tunggu untuk stok baru! Semoga kali ini turut mendapat sambutan yang hangat juga!!!


Ramai orang telah membuat peniagaan tudung online ni tapi kami yakin dengan produk kami. Agak lama untuk memilih fabrik & corak supaya ianya memadai dengan tahap yang kami mahukan! Apa kelebihan Produk Tudung Bawal kami?
  • Mempunyai 2 hingga 5 tone warna tetapi & kami menjualnya dengan 1 harga sahaja! ~harga minimum, bukannya maximum!~
  •  Terdiri dari fabrik yang lembut & mudah di bentuk serta tahan lasak & berkualiti tinggi.
  • Pemilihan kain yang sejuk & tidak memerangkap suhu panas! 
  • Sepasang brooch akan di beri secara PERCUMA apabila korang membeli Tudung Bawal bagi setiap sehelai. ~gempak tak?!!!!~ 
~ Tudung Bawal Eryna ~
Pada kali ini kami bawakan Tudung Bawal Eryna. Di mana ia 100% berkonsepkan perhiasan diamond di bahagian kepala. Pemilihan nama 'Eryna' itu sendiri membawakan maksud 'cantik, beauty' & kami sentiasa mendoakan customer kami sentiasa cantik & menawan apabila bergaya dengan Tudung Bawal Eryna ini.

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 010613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamod di bahagian kepala ~
Kod : BWL 020613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 030613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : OUT OF STOCK

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 040613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 050613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : AVAILABLE

~ perincian diamond di bahagian kepala ~
Kod : BWL 060613
Harga : RM 30.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT
Status : OUT OF STOCK

 PERHATIAN!!!!
~ Sepertimana kami telah inform kepada korang semua, kami dengan berbesar hati menyediakan FREE GIFT sebagai tanda ingatan & terima kasih atas sokongan korang selama ini.
~ Bagi setiap helai Tudung Bawal yang korang beli dari kami, korang akan turut menerima sepasang BROOCH istimewa ini!
~ Ianya terdiri daripada 2 warna iaitu MERAH HATI & PUTIH PINK... So, korang boleh pilih salah satu daripadanya (^_^)
Brooch Bunga
Kod : BR 010513
Harga : RM 2.00/unit Free Gift
Grab peluang ini sekarang! InsyaAllah kami akan cuba tambahkan lagi koleksi Tudung Bawal kami. (^_^)
Jika korang ada sebarang pertanyaan, sila contact kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui FB, page & juga ruangan komen di blog ini.
Jika korang berminat untuk shopping bersama kami, terus isi detail korang di ORDER FORM kami...

enjoy shopping & crafting with us...

4 comments :

  1. salam perkenalan sis..
    jemputlah ke blog saya ye :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan...
      insyaAllah sy akan penuhi jemputan Farihan...
      terima kasih singgah di blog sy =)

      Delete
  2. Saya nak tanya, Munirah letak sendiri ya manik2 tu semua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak jawab =) ia...handmade...yg manik2 pun design kami sndiri...menjahit dr pagi smpi malam...Ainim berminat ke? jemputlah shopping utk puasa raya nnt... (^_^)

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)