Enjoy shopping & crafting with us..

Friday, June 28, 2013

EShop ~ Tudung Bawal Plain

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Alhamdulillah kita berjumpa lagi. Kami begitu teruja setiap kali menulis entry baru. Promosi Sempena Hari Bapa juga mendapat sambutan hangat! Alhamdulillah... Memang tidak menang tangan kami di buatnya.

Ramai orang telah membuat peniagaan tudung online ni tapi kami yakin dengan produk kami. Agak lama untuk memilih fabrik & corak supaya ianya memadai dengan tahap yang kami mahukan! Apa kelebihan Produk Tudung Bawal kami?
  • Mempunyai 2 hingga 5 tone warna tetapi & kami menjualnya dengan 1 harga sahaja! ~harga minimum, bukannya maximum!~
  •  Terdiri dari fabrik yang lembut & mudah di bentuk serta tahan lasak & berkualiti tinggi.
  • Pemilihan kain yang sejuk & tidak memerangkap suhu panas! 
  • Sepasang brooch akan di beri secara PERCUMA apabila korang membeli Tudung Bawal bagi setiap sehelai. ~gempak tak?!!!!~ 
~Tudung Bawal Plain ~
Pada kali ini kami update berkaitan dengan Tudung Bawal Plain kami. Hanya menampilkan 1 tone warna yang cukup cantik! Setiap koleksi kami cuba terapkan pelbagai variasi. Maklumlah, lain orang lain citarasanya.. Oleh kerana kami menerima agak banyak permintaan untuk Tudung Bawal Plain ini, so kami masukkan dalam List Sale kami (^_^)
Harga : RM 15.00/helai (including postage fee) + FREE GIFT

(1) Code : BWL 070613 
Warna : Coklat Gelap
Status : OUT OF STOCK

(2) Code : BWL 080613
Warna : Ungu
Status : OUT OF STOCK

(3) Code : BWL 090613
Warna : Turquoise
Status : OUT OF STOCK
 
(4) Code :BWL 100613 
Warna : Ungu Gelap
Status : OUT OF STOCK

(5) Code : BWL 110613 
Warna : Lady Pink
Status : AVAILABLE
 
(6) Code : BWL 120613 
Warna : Hijau Lumut
Status : AVAILABLE
 
(7) Code : BWL 130613
Warna : Oren
Status : AVAILABLE

(8) Code : BWL 140613
Warna : Smokey Pink
Status : OUT OF STOCK
 
(9) Code : BWL 150613
Warna : Coklat
Status : OUT OF STOCK
  
(10) Code : BWL 160613
Warna : Belacan
Status : AVAILABLE

Kami tidak sempat untuk mengambil gambar bersama-sama 'model comey' kerana agak kekurangan masa. Customer offline dah get ready nak borong!!! Alhamdulillah, sempat juga ambil gambar macam ini...

Pemilihan warna ini adalah berdasarkan vote yang tinggi dari customer & followers. Warna yang menjadi favourite ramai & agak sukar di dapati. Tetapi dengan kami, korang di permudahkan dalam segala segi... InsyaAllah... (^_^)


 PERHATIAN!!!!
~ Sepertimana kami telah inform kepada korang semua, kami dengan berbesar hati menyediakan FREE GIFT sebagai tanda ingatan & terima kasih atas sokongan korang selama ini.
~ Bagi setiap helai Tudung Bawal yang korang beli dari kami, korang akan turut menerima sepasang BROOCH istimewa ini!
~ Ianya terdiri daripada 2 warna iaitu MERAH HATI & PUTIH PINK... So, korang boleh pilih salah satu daripadanya (^_^)
Brooch Bunga
Kod  : BR 010513
Harga : RM 2.00/unit Free Gift

Grab peluang ini sekarang! InsyaAllah kami akan cuba tambahkan lagi koleksi Tudung Bawal kami. (^_^)
Jika korang ada sebarang pertanyaan, sila contact kami melalui email qasehmuslimah.munirah@gmail.com ataupun melalui FB, page & juga ruangan komen di blog ini.
Jika korang berminat untuk shopping bersama kami, terus isi detail korang di ORDER FORM kami...

enjoy shopping & crafting with us...

4 comments :

  1. Replies
    1. yup...free gift dari kami utk semua pembeli Koleksi Tudung Bawal kami...mmg berbaloi!!!!

      Delete
  2. memang jari yg kreatif n jari lembut.. bukan mcm teman.. jari keras.. ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih (^_^) sebenarnya semua boleh menjahit cuma nk kena pupuk sikit je...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)