Monday, June 10, 2013

EShop ~ Wooden Clips.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Entry kami kali ni berkaitan dengan EShop kami. Alhamdulillah, penjualan Tudung Bawal kami mendapat sambutan yang baik, sangat-sangat baik sampaikan tidak menang tangan kami di buatnya. Semua bertanya, kenapa murah sangat? Sebenarnya harga tudung kami bukannya murah tetapi kami menawarkan harga yang BERPATUTAN! Menang membeli & menang memakai... Kami turut happy bila customer kami happy!!!

Tapi list sale kali ini bukannya koleksi Tudung Bawal kami. Stok baru Tudung Bawal kami sudah sampai tetapi sudah semakin berkurangan, di borong oleh customer offline kami! InsyaAllah dalam sedikit masa lagi stok baru akan sampai... (^_^).

EShop pada kali ini adalah berkaitan dengan WOODEN CLIPS kami. Kami pernah menganjurkan PROMOSI RM 1.00/pcs bagi koleksi Paper Clips kami (klik di sini Promosi RM 1.00/pcs - Paper Clips). Ramai yang bertanyakan di mana untuk mendapatkan Wooden Clips tersebut? So, kami dengan berbesar hatinya cuba settle masalah korang... Kami cuba mendapatkan stok yang banyak bagi memenuhi keperluan korang... 

Wooden Clips dari QasehMuslimah-Munirah

Untuk makluman korang semua, Wooden Clips ini kami datangkan dengan 2 saiz yang berbeza. Kalau wooden clips yang saiz besar tu memang kurang sesuai & tidak cute untuk di jadikan paper clips atau sebagainya tapi saiz yang ini memang sesuai sangat2... Orang di sekeliling korang pun pasti teruja...

~ Wooden Clips 3.5cm ~
Wooden Clips 3.5 cm
Code : WC 010613
Price : RM 3.00/pack (1 pack = 12 pcs)
Size : 3.5 cm
Status : AVAILABLE

Wooden Clips yang ini bersaiz 3.5 cm. Memang cute sangat2! Untuk setiap pack mengandungi 12 pcs iaitu berharga RM 3.oo/pack (exclude postage fee)! Cukup murah & menguntungkan korang. Material yang di gunakan adalah wooden, sebab itulah ianya di panggil Wooden Clips (^_^)

~ Wooden Clips 4.5cm ~
Wooden Clips 4.5cm
Code : WC 020613
Price : RM 3.00/pack (1 pack = 10 pcs)
Saiz : 4.5 cm
Status : AVAILABLE

Wooden Clips ini pula di datangkan dengan saiz 4.5 cm. Cukup kemas & cute!!! 1 pack mengandungi 10 pcs iaitu berharga RM 3.00/pack (exclude postage fee). Harganya cukup berpatutan & korang akan sntiasa berpuas hati...

Nasihat kami, jangan tunggu lama-lama. Stok kami yang ada semakin surut. Customer offline juga sudah ramai risik-risik Wooden Clip ini. Maklumlah, benda yang bukan senang di dapati di mana-mana ni memang mudah laris bagai pisang goreng panas! (tiba-tiba lak lapar nak makan pisang goreng!!!
Untuk puaskan hati korang, kami bandingkan saiz kedua-dua Wooden Clips kami dengan Membership Card Watsons kami... Memang amat-amat cute saiznya...

Jika korang berminat, boleh terus isi ORDER FORM kami. Boleh juga contact kami di FaceBook, Page & Email kami di qasehmuslimah.munirah@gmail.com. Kami juga mengalu-alukan komen-komen bernas dari korang semua di ruangan komen kami. Percaya atau tidak, ini adalah koleksi EShop kami yang cukup-cukup laris...

enjoy shopping & crafting with us...

2 comments :

  1. Hi, awak masih jual tak wooden clips ni? saya whatsapp tapi tak dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi...maaf sy lmbt reply WhatApp awk..wooden clip ni still ada stock...sy dah reply WhatsApp awk jam 5.10 ptg td...

      Delete

Kami memerlukan komen dari kawan-kawan semua untuk memperbaiki & mengeratkan silaturrahim antara kita...
Terima kasih kerana luangkan masa ke blog kami (^_^)